Θέλετε μακριές βλεφαρίδες χωρίς κόμπους από τη μάσκαρα;

Όλες μας ονειρευόμαστε μακριές, πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες που δίνουν ένταση στο βλέμμα. Κάποιες προτιμούν το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων, κάποιες προτιμούν πιο φυσικό αποτέλεσμα, καμία όμως δεν επιθυμεί τους κόμπους που αφήνουν οι μάσκαρα για όγκο.

Γιατί δημιουργούνται οι κόμποι;

Οι λόγοι που οι βλεφαρίδες μπορεί να έχουν κόμπους από την μάσκαρα είναι αρκετοί. Κόμποι δημιουργούνται είτε από τις υπερβολικά πολλές στρώσεις μάσκαρα, είτε από παραπάνω προϊόν που έχει ξεμείνει στο βουρτσάκι είτε επειδή οι βλεφαρίδες μας δεν ήταν προετοιμασμένες, είτε επειδή χρησιμοποιούμε μάσκαρα με λάθος φόρμουλα, που δεν ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες (αν για παράδειγμα χρησιμοποιείτε μάσκαρα για όγκο ίσως πρέπει να αλλάξετε σε μια για μήκος και διαχωρισμό).

Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει τρία tips για να καταφέρετε να πετύχετε τις τέλειες μακριές βλεφαρίδες χωρίς κόμπους, που πάντα ονειρευόσασταν.

Χρυσός κανόνας (και tip no1): Less is more

Μην απλώνετε μεγάλες ποσότητες μάσκαρα μονομιάς. Θυμηθείτε να μην φορτώνετε το βουρτσάκι με πολύ προϊόν, και να αφήνετε στο στόμιο της μάσκαρα την παραπάνω ποσότητα που μπορεί να υπάρχει στο βουρτσάκι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φυσικό και ελεγχόμενο όταν χτίζεται σταδιακά, κι αυτό ισχύει για σχεδόν όλα τα προϊόντα μακιγιάζ.

clean-mascara-wand μάσκαρα χωρίς κόμπους

 

Μην πετάτε τις παλιές μάσκαρα

Ή επενδύστε σε ένα καθαρό βουρτσάκι. Προτείνω να έχετε πάντα στην τσάντα σας το σωληνάριο από μια παλιά μάσκαρα που έχετε καθαρίσει το βουρτσάκι, και να χτενίζετε με αυτό τις βλεφαρίδες σας στην διάρκεια της μέρας, αν νιώθετε πως η μάσκαρα σας έχει αρχίσει να αλλοιώνεται και να δημιουργεί κόμπους ή να κολλάει τις βλεφαρίδες σας.

Προτιμήστε ένα λεπτό βουρτσάκι

Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ενοχλητικούς κόμπους, προτιμήστε ένα πιο λεπτό βουρτσάκι αντί για ένα χοντρό. Τα χοντρά βουρτσάκια δημιουργούν μεν όγκο όμως δεν διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες, κάνοντας τες να φαίνονται κολλημένες μεταξύ τους. Μια μάσκαρα για μήκος, έχει συνήθως ένα πιο λεπτό βουρτσάκι που επιτρέπει τέλειο διαχωρισμό και δεν δημιουργεί κόμπους.

definicils lancome μάσκαρα χωρίς κόμπους 600x600

Définicils μάσκαρα της Lancôme, για γυριστές, μακριές και τέλεια διαχωρισμένες βλεφαρίδες.

Αυτά είναι τα τρία tips που πρέπει να ακολουθήσετε, αν θέλετε τέλειες μακριές βλεφαρίδες χωρίς κόμπους.

Εύκολο, έτσι δεν είναι;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα