Θέλετε επιδερμίδα σαν της Victoria Beckham; Θα σας στοιχίσει μόλις.. €487,50

Η Victoria Beckham έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το πρόβλημα ακμής που αντιμετώπιζε παλαιότερα. Πλέον, η σχεδιάστρια έχει αυτό που λέμε skin goals και εμείς δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε πώς το έχει καταφέρει. Την απάντηση μας έδωσε η ίδια μέσα από τα stories της στο Instagram, όπου έδειξε τη σειρά περιποίησης που χρησιμοποιεί.

Αυτό που είδαμε δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει, αφού το brand που κρύβεται πίσω από την πλέον τέλεια επιδερμίδα της Posh δεν είναι άλλο από τη La Mer. Οι celebrities ορκίζονται σε αυτή και όχι άδικα, αφού είναι άκρως αποτελεσματική. Το μόνο πρόβλημα; Δεν είναι ακριβώς budget friendly, με τα πέντε προϊόντα που χρησιμοποιεί η Beckham να κοστίζουν συνολικά €487,50.victoria beckham lamer, Θέλετε επιδερμίδα σαν της Victoria Beckham; Θα σας στοιχίσει μόλις.. €487,50

Yeap, ο αφρός καθαρισμού θα σας στοιχίσει €87, το ενυδατικό mist €70, η λοσιόν για ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα €85, η κρέμα ματιών €188 και το lip balm €57,50. Αν το budget σας το επιτρέπει, go for it χωρίς δεύτερη σκέψη – αν πάλι όχι, κρατήστε απλά τα βήματα που ακολουθεί η Victoria: καθαρισμός και ενυδάτωση σε επιδερμίδα, μάτια και χείλη και αποκλείεται να μην δείτε και εσείς το πρόσωπό σας να λάμπει. Η καθημερινή περιποίηση του δέρματός σας είναι αυτή που μετράει!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα