Τέσσερις τρόποι να κρύψετε τις ρίζες που έχουν «κατέβει»
Getty Images

Έχει συμβεί σε όλες: οι ρίζες των μαλλιών κατεβαίνουν υπερβολικά γρήγορα και εσείς δεν προλαβαίνετε να κλείνετε κάθε λίγες εβδομάδες ραντεβού στο κομμωτήριο. Μην αγχώνεστε, υπάρχουν λύσεις που θα καλύψουν αποτελεσματικά τις ρίζες για λίγο καιρό ακόμα και κανείς δεν θα καταλάβει πόσο πολύ έχουν κατέβει.

Δείτε τους τέσσερις πιο αποτελεσματικούς τρόπους να καλύψετε τις ρίζες των μαλλιών σας παρακάτω και επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς.

magic retouch, l'oreal parisΛύση no1: Το Magic Retouch από τη L’Oréal Paris (€10)

Με αυτό το spray προσωρινής κάλυψης των ριζών (και των λευκών) μπορείτε να φρεσκάρετε το χρώμα των μαλλιών σας. Έχει τέλεια κάλυψη και χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Λύση no2: Κορδέλες και φουλάρια

Οι στέκες, οι κορδέλες και τα φουλάρια, εκτός από πολύ εντυπωσιακά, μπορούν να καλύψουν και τις ρίζες των μαλλιών σας πολύ αποτελεσματικά , ώστε κανείς να μην καταλάβει πόσο καιρό έχετε να επισκεφθείτε το κομμωτήριο.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Λύση no3: Το wet sleek back look

Το χτένισμα της σεζόν (fact: το κάνουν όλες οι celebrities τελευταία) μπορεί πολύ εύκολα να κάνει τις ρίζες σας να φαίνονται λιγότερο έντονες – και κατ’ επέκταση λιγότερο άβαφτες.

noirΛύση no4: Το Bb.Color Stick της Bumble and Bumble (€22)

Αυτό το αδιάβροχο βελουτέ στικ καμουφλάρει στη στιγμή τις λευκές τρίχες και τις ρίζες, γεμίζει τις αραιές περιοχές και χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα. Χάρη στο μέγεθος ταξιδίου του, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπου και όποτε θέλετε, πάντα και παντού. Δεν χρειάζεται στέγνωμα, ενώ απομακρύνεται με το λούσιμο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα