Τέσσερα makeup tricks που θα κρύψουν πολλά χρόνια από την ηλικία σας
Pixelformula

Όσο ωραία κι αν θα ήταν ο χρόνος να μην μας άγγιζε, αυτό δεν συμβαίνει. Και it’s ok για να λέμε την αλήθεια. Φαντάζεστε να μέναμε για πάντα 15; Δράμα. Φυσικά, αν και κάθε ηλικία έχει την δική της ομορφιά, δεν θα λέγαμε όχι στο να δείχνουμε λίγο πιο λαμπερές και φρέσκιες. Αυτό ακριβώς θα κάνουν τα παρακάτω tricks, θα σας κάνουν να δείχνετε πιο υγιείς και ταυτόχρονα θα.. κρύψουν μερικά χρονάκια από την εμφάνισή σας.

Πείτε ναι στις κρεμώδεις υφές

Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας κάνουν το πρόσωπο ματ και τονίζουν τις ρυτίδες. Για να δείχνετε νεότερη αφήστε την πούδρα κι επιλέξτε ένα υγρό foundation κι ένα κρεμώδες ρουζ. Επίσης επιλέξτε κρεμώδη highlighters  και αγαπήστε τα γιατί η λάμψη που θα σας δώσουν είναι αυτή που θα κάνει το ρολόι να μοιάζει πως γύρισε πίσω.

Crystalized Shimmer Drops, Smashbox

Τοποθετήστε σωστά τις σκιές

Για να διορθώσετε τα μάτια που μοιάζουν κουρασμένα και να δημιουργήσετε ένα άμεσο εφέ ανόρθωσης δεν χρειάζεστε χειρουργείο, μόνο μια καλή παλέτα σκιών. Χρησιμοποιήστε την ανοιχτόχρωμη σκιά κατά μήκος των βλεφαρίδων και στη συνέχεια τονίστε με τις πιο σκούρες την καμπύλη του ματιού. Το ανοιχτό χρώμα τραβά την προσοχή στο κάτω μέρος ενώ το σκούρο δημιουργεί ιδανικές σκιές.

Παλέτα σκιών, The City Mini Palette, Maybelline New York, απόχρωση Rooftop Bronzes

Αφήστε το ματ κραγιόν και πιάστε τα lip gloss

Ακόμα και τα πιο σαρκώδη χείλη χάνουν τον όγκο τους μεγαλώνοντας. Τα σκούρα, ματ κραγιόν ενισχύουν αυτό το εφέ συνεπώς πρέπει να τα αφήσετε στον πάτο του νεσεσέρ και να αγαπήσετε ξανά εκείνα με το glossy τελείωμα.

Lip Gloss Volupté, YSL, απόχρωση Terriblement Fuchsia

Φωτίστε τις σκιές

Μην σταματάτε μόνο στους μαύρους κύκλους. Βάλτε λίγο concealer και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας, το εξωτερικό των ρουθουνιών και στις άκρες των χειλιών και παρατηρήστε το άμεσο αποτέλεσμα lift. Δεν αστειευόμαστε, θα αρχίσουν να σας ρωτούν τι κάνατε στο πρόσωπό σας.

Candleglow Concealer & Highlighter, Laura Mercier

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα