Taylor Hill: Ο Άγγελος της Victoria’s Secret χωρίς μακιγιάζ!
Getty

Taylor Hill: Ο Άγγελος της Victoria’s Secret χωρίς μακιγιάζ!

Έχουμε συνηθίσει να αναφερόμαστε στα μοντέλα της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret σαν παραδείγματα της απόλυτης ομορφιάς, καθώς μοιάζουν η κοντινότερη δυνατή μορφή στο «αψεγάδιαστο» σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα. Το ετήσιο show είναι κάθε φορά το motivation μας για το γυμναστήριο, ενώ σπεύδουμε αμέσως να κλικάρουμε κάθε video με τα skincare routine τους .

Μία από τις νεότερες κοπέλες του brand είναι η 22χρονη Αμερικανίδα Taylor Hill, που μάλιστα φέτος άνοιξε και το show! Το μοντέλο έχει πάρα πολλά fanpages και όχι τυχαία, καθώς πέρα από υπέροχη εξωτερική εμφάνιση, μοιάζει να είναι και πολύ cool σαν χαρακτήρας, ενώ δεν φοβάται να μας δείχνει και πιο natural πλευρές της! Ενώ λοιπόν έχουμε συνηθίσει στις υπερ-τέλειες selfies διασήμων που το δέρμα τους μοιάζει flawless, η Taylor παραμένει πιο…ρεαλιστική.

Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ, ακόμη και σε μέρες που οι αιώνιοι εχθροί μας, τα σπυράκια, έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Αν κάνετε ένα scroll down στο προφίλ της θα βρείτε αρκετές φωτογραφίες σαν την παρακάτω:


View this post on Instagram

??⭐️

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Οι followers της από την πλευρά τους, την επικροτούν επισημαίνοντας πως έτσι είναι ακόμη πιο όμορφη, ενώ θαυμάζουν την διαφοροποίηση της από τους περισσότερους celebrities.

You go Taylor!

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα