Τατιάνα Στεφανίδου: Πέντε πρόσφατα looks της και ο λόγος που τα ξεχωρίσαμε

Δεν είναι λίγες οι celebrities που επιλέγουν να ντυθούν με κομμάτια που δεν κοστίζουν μία ολόκληρη περιουσία, αλλά είναι προσιτά και στο ευρύ κοινό. Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία από αυτές και μπορεί να ντύνεται με ρούχα που φέρουν πολύ διάσημη υπογραφή αλλά συχνά επιλέγει πολύ οικονομικά κομμάτια, τα οποία ξέρει να συνδυάζει μεταξύ τους και να δημιουργεί πολύ stylish σύνολα.

Η 48χρονη εμφανίζεται καθημερινά στις οθόνες μας μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι Έψιλον η οποία γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία. Η παρουσιάστρια για ακόμα μία χρονιά παραδίδει μαθήματα στιλ με τα outfits που φοράει τα οποία τις περισσότερες φορές μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες και μάλιστα όλες τις ώρες της ημέρας.

Κάνοντας μία βόλτα στο προφίλ της Τατιάνας στο Instagram και με αφορμή το Πάσχα και κάποιες εμφανίσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε πέντε υπέροχα σύνολα που είναι κατάλληλα για όλες τις υποχρεώσεις μας. Αλήθεια, ποιο θα γίνει το δικό σας αγαπημένο;

Δείτε τα looks παρακάτω.

Να πούμε για ακόμη μία φορά πως η Τατιάνα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες της μικρής οθόνης.  Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz ενώ και η γκαρνταρόμπα της είναι άξια θετικού σχολιασμού αφού το στιλ της εμπνέει πολλές γυναίκες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα