Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε στο Παρίσι τις γόβες που θέλουμε αυτή την εποχή
Instagram @tatistefanidou

Οι γυναίκες μπορεί να λατρεύουμε την άνοιξη και την ανανέωση που μας προσφέρει, ωστόσο αντιμετωπίζουμε και κάποιες δυσκολίες. Γιατί όσο και αν απολαμβάνουμε τον ανοιξιάτικο καιρό, δεν παύει να είναι μία ενδιάμεση εποχή που μας δημιουργεί κάποιες δυσκολίες. Μία από αυτές είναι η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού.

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς αυτό το μικρό στιλιστικό πρόβλημα, η Τατιάνα Στεφανίδου μας προσφέρει τη λύση. Η παρουσιάστρια επισκέφτηκε το Παρίσι και μας χάρισε άπειρη στιλιστική έμπνευση με τα looks της. Σε ένα από αυτά μάλιστα, φόρεσε και τα παπούτσια που χρειαζόμαστε όλες μας φέτος την άνοιξη. Συνδύασε ένα skinny υφασμάτινο παντελόνι σε λευκό παντελόνι και το συνδύασε με ένα πουκάμισο στην ίδια απόχρωση. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρο blazer με χρυσά κουμπιά και ένα ζευγάρι nude γόβες slingback.

Οι γόβες αυτές είναι ό,τι χρειαζόμαστε αυτή την εποχή καθώς μπορούμε να τις φορέσουμε κάθε στιγμή της ημέρας. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι τα after office drinks με τις φίλες μας ή στις ανοιξιάτικες βόλτες του Σαββατοκύριακου οι slingback γόβες είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε.

Instagram @tatistefanidou

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα