Taste the fashion: Να τι φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebrities στο event

Η φιλανθρωπική εκδήλωση “Taste the Fashion the 6 senses” πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton με μεγάλο χορηγό την IWC Schaffhausen και χορηγούς την Affinity Card, την Coca-Cola Τρία Έψιλον και το LURPAK και με σκοπό τη στήριξη του έργου της επιτροπής «ELPIDA YOUTH» του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο».

Φέτος παρουσιάστηκαν τρία εντυπωσιακά fashion shows των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών Deux Hommes, Vrettos Vrettakos και Yiorgos Eleftheriades παράλληλα με τις μοναδικές γευστικές προτάσεις των τριών κορυφαίων chefs Χριστόφορου Πέσκια, Στέλιου Παρλιάρου και Κώστα Αθανασίου, με στόχο τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αισθητικής εμπειρίας!

To event έγινε πόλος έλξης για μερικές από τις μεγαλύτερες εγχώριες celebrities και εμείς τις ρωτήσαμε για εσάς τι φόρεσαν και ήταν τόσο καλοντυμένες. Δείτε όλες τις γυναίκες παρακάτω και γράψτε μας στο Facebook ποια από τις παρακάτω celebrities έκανε το αγαπημένο σας look.

Σάσα Σταμάτη

0002_SASA_STAMATI_22102018

Η παρουσιάστρια του Ooh La La με 5226 by Celia Kritharioti φόρεμα σε σκοτεινές αποχρώσεις του πράσινου και μποτίνια και τσάντα από τη Gianna Kazakou.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

0043_NTORETA_PAPADIMITRIOY_22102018

Η ηθοποιός με total BSB look σε total black χρώμα με γιλέκο και παντελόνα.

Μαριάννα Γουλανδρή

0119_MARIANA_GOYLANDRI_22102018

Η σχεδιάστρια μόδας με μαύρη παντελόνα και σατέν top με χαρακτηριστικό print.

Μαρία Μπεκατώρου

0142_MARIA_MPEKATOROY_22102018

Η παρουσιάστρια με Mi-Ro φόρεμα και κάπα με παγιέτες και Mark Milan παπούτσια.

Αθηνά Οικονομάκου

0310_ATHINA_IKONOMAKOY_22102018

Η ηθοποιός με φόρεμα CKontova από τη σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, γόβες Christian Louboutin και σακάκι Zara. Το styling έχεi επιμεληθεί η Νικόλ Παναγιώτου.

Χριστίνα Κοντοβά – Σίσσυ Χρηστίδου

0337_ATHINA_IKONOMAKOY_XRISTINA_KONTOVA_SISI_XRISTIDOY_22102018

H σχεδιάστρια και η φίλη της και παρουσιάστρια και οι δύο με CKontova. Η σχεδιάστρια επέλεξε ένα παντελόνι από παγιέτες και ένα σακάκι, ενώ η παρουσιάστρια μια glitter μάξι δημιουργία.

Έβελυν Καζαντζόγλου

0369_EVELIN_KAZANTZOGLOY_22102018

Η πιο καλοντυμένη της βραδιάς ήταν σίγουρα η παρουσιάστρια που έβαλε ένα κοστούμι του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου κάνοντας το τέλειο ανδρόγυνο look.

Τόνια Σωτηροπούλου – Κατρίνα Τσάνταλη

0388_TONIA_SOTIROPOYLOY_KATRINA_TSANTALI_22102018

Η ηθοποιός επέλεξε ένα σύνολο της Axel fashion, ενώ η fashionista ένα wrap dress της Celia D.

Μαίρη Συνατσάκη

248910

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός φόρεσε το τέλειο φλοράλ μίνι φόρεμα που ανήκει στο brand Topshop και γόβες από τη νέα συλλογή της σειράς παπουτσιών Mairiboo for Envie.

Ράνια Θρασκιά

248951

Η δημοσιογράφος φόραγε μια δημιουργία της σχεδιάστριας Olga Karaververis και έκανε ένα από τα καλύτερα looks που έχει κάνει ποτέ.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα