Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Ερωτευμένοι όσο ποτέ σε νυχτερινή έξοδο!

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Ερωτευμένοι όσο ποτέ σε νυχτερινή έξοδο!

Κι όμως: Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από τότε που σύναψαν σχέση η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας, καθώς αυτό το φθινόπωρο τα συμπληρώνουν και είναι ερωτευμένοι σαν να γνωρίστηκαν χθες. Τι κι αν κυκλοφορούν διάφορες αναξιόπιστες φήμες χωρισμού κατά διαστήματα; Οι δυο τους φαίνεται να μην αναλώνονται καν σε όλα αυτά, επιλέγοντας να διατηρούν χαμηλούς τόνους και να μην επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν τίποτα. Απάντηση και μάλιστα έμπρακτη, αποτελούν οι δημόσιες εμφανίσεις τους που φανερώνουν έναν πολύ δυνατό έρωτα με ακλόνητη χημεία.

Η  τραγουδίστρια δεν αναφέρεται στις συνεντεύξεις της στον αγαπημένο της, καθώς θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, δεν θα χρειαζόταν να το κάνει αφού ο Πάρης είναι πάντα διακριτικά στο πλευρό της, στηρίζοντας την σε κάθε καινούριο της εγχείρημα. Μάλιστα, πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει με τον επιχειρηματία να καμαρώνει για τη σύντροφό του στα πρώτα τραπέζια των νυχτερινών μαγαζιών που τραγουδάει.

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και έτσι, στην παραμικρή ευκαιρία που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, επισκέπτονται τους προορισμούς που προτιμούν. Μάλιστα, πολλοί είναι όσοι μιλούν και για την πιθανότητα ενός επικείμενου γάμου.

Τελευταίες φωτογραφίες από κοινή τους εμφάνιση θα δείτε παρακάτω, όπου ο φακός τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο «FANTASIA» να διασκεδάζουν ακούγοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό, το Νίνο και την Demy. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, το ζευγάρι είναι πιο αγαπημένο από ποτέ, ενώ δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να γέλαγε και να κοιτάζουν τρυφερά ο ένας τον άλλον.

 

tamta

tamta 2

tamta 3

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα