Τα τρία προϊόντα που καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους σύμφωνα με την Drew Barrymore
Getty Images

Μαύροι κύκλοι: το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολλούς από εμάς και είναι ικανό να μας χαλάσει τη διάθεση όταν τους βλέπουμε στον καθρέπτη μας. Καλός ύπνος, πολύ νερό και ελαφρύ μασάζ είναι οι κλασικές συμβουλές που όλοι δίνουν, αλλά για να δούμε αποτελέσματα δεν αρκούν. Τα κατάλληλα προϊόντα παίζουν σημαντικό ρόλο και ναι, πιστέψτε μας, βοηθούν πραγματικά. Η Drew Barrymore πάντως συμφωνεί μαζί μας!

«Έχω πολύ έντονους μαύρους κύκλους, αυτό είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα. Δεν έχω τόσες πολλές ρυτίδες και ανυπομονώ για περισσότερες, επειδή λατρεύω τις ρυτίδες του χαμόγελου. Αλλά οι μαύροι κύκλοι είναι πρόβλημα, γιατί αντί να δείχνω χαρούμενη, μοιάζω σα φάντασμα. Το μυστικό είναι να βρεις μία κρέμα ματιών με περισσότερες χρωστικές. Σπάνιες φορές έχουν λειτουργήσει οι διαφανείς, οπότε προτιμώ αυτές που είναι λευκές με μία ελαφρά ροζ απόχρωση», εκμυστηρεύτηκε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ευτυχώς για εμάς που έχουμε το ίδιο πρόβλημα, η ίδια αποκάλυψε ακριβώς ποια προϊόντα χρησιμοποιεί για να το αντιμετωπίζει καθημερινά.

 Αν και το πρώτο και το τελευταίο (από αριστερά προς τα δεξιά) δεν είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, τα τρία μεσαία μπορείτε να τα βρείτε τόσο online όσο και στα καταστήματα ή φαρμακεία σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για τα Premier Cru The Eye Cream της Caudalie, Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix της Estée Lauder και Even Better Eyes Dark Circle Corrector της Clinique.
Εμείς πάντως που τα έχουμε δοκιμάσει, επιβεβαιώνουμε την αποτελεσματικότητά τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα