Τα super foods θα σας χαρίσουν τέλεια μαλλιά και αυτή η σειρά τα έχει ΟΛΑ
Photo credit: PixelFormula.com

Το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή μας στην υγεία των μαλλιών το γνωρίζετε ήδη. Τα super foods και τα συμπληρώματα διατροφής έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας με σκοπό την ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας. Και όπως βάλλεται η υγεία της επιδερμίδας από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, έτσι βάλλεται και η υγεία των μαλλιών μας. Η πάροδος του χρόνου, το styling και οι ρύποι του περιβάλλοντος, αποδυναμώνουν τις ίνες των µαλλιών, αφυδατώνοντας τα και κάνοντάς τα θαµπά, άτονα, και άγρια στο άγγιγµα.

Αυτό που δεν γνωρίζατε όμως είναι πως τα Εργαστήρια Dercos, αντλώντας έµπνευση από τα συµπληρώµατα διατροφής, δημιούργησαν την πρώτη σειρά περιποίησης μαλλιών, εμπλουτισμένη με φυσικά «σούπερ ενεργά» συστατικά, για μαλλιά δυνατά, λαμπερά και υγιή. Φυτά, φύκια, σπόροι, µούρα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι μόνο μερικά από τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ικανά να προσφέρουν καθημερινή θρέψη, προστασία και αποτοξίνωση στα μαλλιά και το τριχωτό.

 

InStyle_600x600sample (4)

 

 

Με φυσικές πρώτες ύλες όπως η κινόα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, η σπιρουλίνα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, τα açai berries µε άφθονες βιταµίνες, η σειρά Dercos Nutrients της Vichy, έχει επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Τα προϊόντα της συμβάλλουν στην καταπολέμηση των επιθετικών παραγόντων ενώ παράλληλα εξυγιαίνουν και προστατεύουν το τριχωτό, τρέφουν και ενδυναμώνουν την τρίχα: τα μαλλιά λάμπουν από υγεία, από τις ρίζες ως τις άκρες.

Κι επειδή δεν έχουν όλα τα µαλλιά τις ίδιες ανάγκες, στη σειρά Dercos Nutrients  υπάρχουν προϊόντα ειδικά σχεδιασµένα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Η σειρά Dercos Nutrients DETOX κατά τις λιπαρότητας, με ενεργά συστατικά τη σπιρουλίνα, τον άνθρακα και την άργιλο καολίνη, καθαρίζει απαλά και απομακρύνει τους ρύπους και την λιπαρότητα από τα  µαλλιά που “λαδώνουν” εύκολα ή εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

DERCOS_NUTRIENTS DETOX - NM Gamme 600

Vichy Dercos Nutrients DETOX Shampoo €11,49

Vichy Dercos Nutrients DETOX Conditioner €11,4

Vichy Dercos Nutrients DETOX Dry Shampoo €12,90

Η σειρά Dercos Nutrients VITAMIN ACE για τόνωση και λάμψη, με ενεργά συστατικά τα açai berries και την aloe vera, περιέχει ένα πανίσχυρο κοκτέιλ αντιοξειδωτικών και πολυβιταµινούχων ενεργών συστατικών, πλούσιων σε βιταµίνες Α, C και E, που προσφέρουν τόνωση και ενυδάτωση.

 

DERCOS_NUTRIENTS VITAMIN A.C.E - NM Gamme 600

Vichy Dercos Nutrients VITAMIN ACE Shampoo €11,49

Vichy Dercos Nutrients VITAMIN ACE Conditioner €12,90

Η σειρά Dercos Nutrients NUTRI PROTEIN για θρέψη και UV προστασία, με Pracaxi oil και quinoa, θρέφει, χαρίζει απαλότητα και ενδυναμώνει τα µαλλιά που καταπονούνται από τις ακτίνες UV και άλλους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

 

DERCOS_NUTRIENTS NUTRI PROTEIN - NM Gamme 600

Vichy Dercos Nutrients NUTRI PROTEIN Shampoo €11,49

Vichy Dercos Nutrients NUTRI PROTEIN Μάσκα Αναδόμησης €16,90

Αυτά είναι τα «σούπερ ενεργά» συστατικά που χρειάζεστε για να φροντίσετε την υγεία των μαλλιών σας.

Και μην ξεχνάτε, τα υγιή μαλλιά, είναι όμορφα μαλλιά!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα