Τα παπούτσια που ονειρευόμαστε όταν κλείνουμε τα μάτια μας

Αν υπάρχει κάτι που κάθε γυναίκα αγαπά είναι ένα iconic ζευγάρι παπουτσιών. Ένα ζευγάρι σαν και αυτά που φόραγε η Sarah Jessica Parker στο Sex and the City, τα κορίτσια του Gossip Girl ή η Kerry Washington στο Scandal. Ένα ζευγάρι που μάλλον θα βλέπει στον ύπνο της και μπορεί να βάλει με το αγαπημένο της φόρεμα ή απλά με τις πιτζάμες της και να είναι αρκετό, γιατί αυτό από μόνο του αρκεί να της δώσει στιλ. Ακριβώς σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν τα παπούτσια που είδαμε στο ονειρικό Haute Couture fashion show στην περίφημη παριζιάνικη Σχολή Καλών Τεχνών Ecole des Beaux Arts που παρουσίασε η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια CELIA KRITHARIOTI για τη νέα της συλλογή Spring/Summer ‘19 με τίτλο ‘Cirque Des Couleurs’, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019.

CELIA KRITHARIOTI HC SS19

Σίγουρα τα ρούχα ήταν μοναδικές haute couture δημιουργίες υψηλής ραπτικής, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς κοιτώντας τα μοντέλα στην πασαρέλα δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα παπούτσια που φόραγαν, τα οποία αν ήταν δικά μας μάλλον θα κλείναμε σε θυρίδα, κάθε φορά που τα βγάζαμε από τα πόδια μας. Η καταξιωμένη ελληνική εταιρία υποδηματοποιίας TSAKIRIS MALLAS κατασκεύασε μία σειρά από κομψά custom-made shoes που απογείωσαν τις πρωτοπόρα παραμυθένιες δημιουργίες της σχεδιάστριας συνεχίζοντας για 3η σεζόν τη συνεργασία με τον αναγνωρισμένο οίκο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι και ομολογουμένως αυτές ήταν οι πιο ονειρικές δημιουργίες που έχουμε δει ποτέ.

6

Πολυτελές σατέν έντυσε τα εντυπωσιακά slingback shoes, δίνοντας μία ακόμα πιο θηλυκή νότα στην αποκλειστικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες της επίδειξης συλλογή, ενώ τα υποδήματα με glitter προσέθεσαν το απαραίτητο κοριτσίστικο touch. Έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί, lime και rose indien συνδυάστηκαν με τις πιο pale αποχρώσεις του σιέλ, acqua και baby pink, ενώ φυσικά δεν έλειψε το λευκό για να δώσει την total bridal πινελιά στη νυφική συλλογή του οίκου. Από τις λεπτομέρειες που εντυπωσίασαν, ήταν και τα διάφανα μοναδικά τακούνια, με τις ιδιαίτερες διχρωμίες τους.

5

Δείτε τις φωτογραφίες και μπορείτε να ονειρευτείτε μαζί μας ότι κάποτε όλες μας θα μπορούμε να έχουμε ένα ζευγάρι παπούτσια σαν και αυτά, τα οποία μπορούμε μόνο να τα αντιμετωπίσουμε σαν τέχνη. Ακριβώς από κάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τα αγαπημένα μας κομμάτια που μάλλον θα τυπώσουμε, θα αφικοκολλήσουμε στον τοίχο του σπιτιού μας και κάθε φορά που κοιτάμε θα κάνουμε day dream ως άλλες Audrey Hepburn.

1 3 2

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα