Τα μυστικά για να μην εξαφανιστεί το μαύρισμά σας μόλις επιστρέψετε από τις διακοπές
Instagram: @emrata

Το μαύρισμα μας κάνει πιο όμορφες, κρύβει την κυτταρίτιδα από τα πόδια και μας φτιάχνει τη διάθεση. Όχι, δεν ξεκινάμε απότομα, απλά παραθέτουμε τρεις πολύ απλές αλήθειες. Τι είναι το μαύρισμα όμως; Είναι η υπερ-συγκέντρωση μελανίνης (η χρωστική της επιδερμίδας μας) στις άνω στοιβάδες του δέρματος και οι λέξεις κλειδί σε αυτή τη φράση είναι οι «άνω στοιβάδες». Οι άνω στοιβάδες ανανεώνονται συνεχώς και… ναι, ναι, ναι καλά καταλάβατε γι’ αυτό χάνετε το μαύρισμά σας. Μπορείτε όμως να κάνετε τρία απλά πράγματα για να παρατείνετε τη ζωή του… στην πραγματικότητα είναι ένα, απλά χωρισμένο στα τρία…

Να πιείτε πολύ νερό

Το νερό δίνει ζωή, κάνει αμέτρητα καλά στο σώμα και την ομορφιά μας και ένα από αυτά είναι να διατηρεί την επιδερμίδα μας σε τέλεια κατάσταση. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι λιγότερα κύτταρα νεκρώνονται κι έτσι παραμένουν στη θέση τους και δεν φεύγουν μαζί με το τέλειο, μπρονζέ χρώμα μας. Πιείτε λοιπόν πολύ νερό, πάρα πολύ νερό αν θέλετε να παραμείνετε μαυρισμένη περισσότερο.

Ενυδατώστε, ενυδατώστε και ξανα-ενυδατώστε

Δεν θέλει πολύ σκέψη, ό, τι κάνετε εσωτερικά πρέπει να κάνετε και εξωτερικά για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα. Διαλέξτε μια πλούσια ενυδατική κρέμα και φορέστε τη κάθε μέρα. Κάθε μέρα όμως και φορέστε τη με μασάζ, μην την απλώνετε στα γρήγορα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε ένα λάδι που θα χαρίσει ακόμα περισσότερη λάμψη στο δέρμα.

hei poa
NUTRITIVE SAP, HEI POA, €18,70 τα 200ml

Ενυδάτωση ΚΑΙ στο ντους

Το νερό ενυδατώνει εσωτερικά αλλά όταν πέφτει στο δέρμα μας αφαιρεί τα φυσικά λιπαντικά της επιδερμίδας. Για να μην συμβεί αυτό αλλάξτε το αφρόλουτρό σας με ένα που περιέχει πλούσια ενυδατικά συστατικά -με αυτό τον τρόπο θα παρέχετε ενυδάτωση στο δέρμα σας ακόμα και στο ντους. Αφήστε που θα μυρίζετε τέλεια!

PRODIGIEUX HUILE DE DOUCHE, NUXE,  €11,10 τα 200ml
PRODIGIEUX HUILE DE DOUCHE, NUXE, €11,10 τα 200ml

Που καταλήγουμε λοιπόν; Αν θέλετε το μαύρισμά σας να κρατήσει περισσότερο το κλειδί βρίσκεται στην ενυδάτωση!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα