Τα μαζεύουν και φεύγουν από το Kensington πρίγκιπας Harry και Meghan Markle. Τι συνέβη;

Τα μαζεύουν και φεύγουν από το Kensington πρίγκιπας Harry και Meghan Markle. Τι συνέβη;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως ο πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle,εγκαταλείπουν το Παλάτι και μετακομίζουν σε νέα κατοικία.  Το ζευγάρι επέλεξε να μετακομίσει από το Kensington στο Κεντρικό Λονδίνο, στην εξοχική κατοικία Frogmore Cottage, που βρίσκεται σε εκτάσεις του Παλατιού Windsor.  Όπως ίσως θυμάστε, η κατοικία αυτή ήταν το γαμήλιο δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο ζευγάρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο παιδί του, θα μετακομίσει στις αρχές του 2019 και πως για την ώρα η μελλοντική τους κατοικία ανακαινίζεται ώστε να είναι έτοιμη για τις νέες ανάγκες τους.  Ωστόσο η Daily Mail αναφέρει πως το ζευγάρι δεν εγκαταλείπει τη ζωή στο Παλάτι μόνο για το μωρό, αλλά και γιατί δεν θέλουν πια να μένουν μαζί με το άλλο βασιλικό ζευγάρι: τον William και την Kate. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένταση μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως το νέο σπίτι των Meghan & Harry, το Frogmore Cottage, είναι ένα χλιδάτο σπίτι που η βασίλισσα έκανε δώρο στο ζευγάρι και διαθέτει 10 κρεβατοκάμαρες και ειδικό δωμάτιο για μωρά.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα