Μακιγιάζ

Τα μάτια σας φαίνονται κουρασμένα; Δοκιμάστε αυτό το τρικ που μας έδειξε ο celebrity makeup artist Δημήτρης Σταματίου

Ο makeup expert της L'Oréal Paris, Δημήτρης Σταματίου, μας αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

white eye pencilΌλες έχουμε γυρίσει αργά στο σπίτι ενώ την επόμενη μέρα δουλεύουμε πρωί. Been there, done that και φυσικά μόλις ξυπνάμε και βλέπουμε τα κουρασμένα μας μάτια μετανιώνουμε την ώρα και τη στιγμή που είπαμε ναι στην πρόταση για έξοδο. Επειδή όμως δεν έχουμε χρόνο για μετάνοιες, αναλαμβάνουμε δράση. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να σώσουμε την κατάσταση; Το απόλυτο τρικ είναι ένα και ονομάζεται λευκό (ή nude) μολύβι.

Όπως μας εξήγησε ο makeup expert της L’Oréal Paris, Δημήτρης Σταματίου, η εφαρμογή ενός λευκού ή μπεζ μολυβιού στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων θα τα κάνει να φαίνονται πιο ξεκούραστα. «Το ανοιχτό χρώμα του μολυβιού θα εξαφανίσει την ερεθισμένη, κόκκινη απόχρωση στο εσωτερικό και θα «ανοίξει» το βλέμμα, κάνοντας τα μάτια να φαίνονται φωτεινά και ξεκούραστα».

Color Riche Le Khol 120 ImmaculateSnow

L’Oréal Paris – Color Riche Le Khol στην απόχρωση 120 ImmaculateSnow

Ως εδώ πολύ εύκολο, αλλά το μυστικό κρύβεται στη σωστή επιλογή της απόχρωσης. Αν η επιδερμίδα σας είναι σταρένια, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε μια nude απόχρωση, ενώ αν είστε πιο ανοιχτόχρωμες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα το λευκό μολύβι.

Επειδή όμως ξέρουμε πως πολλές κοπέλες δυσκολεύονται να βάλουν μολύβι εσωτερικά, χωρίς να δακρύσουν τα μάτια τους, ο Δημήτρης Σταματίου μας έδωσε μια εναλλακτική λύση, με εξίσου καλό αποτέλεσμα. «Εφαρμόστε το μολύβι μόνο στην εσωτερική γωνία των ματιών, κάτι που θα δώσει το εφέ του λαμπερού, ξεκούραστου βλέμματος. Η συγκεκριμένη τεχνική έχει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και είναι ιδανική για όσες δεν θέλουν να βαφτούν έντονα».

Οπότε βγείτε έξω άφοβα και απόψε το βράδυ. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Διαβάστε επίσης:

Θέλετε να μείνετε για πάντα νέα; Να τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι ή στο ιατρείο

Αυτά είναι τα καλύτερα lip balms που έχουμε δοκιμάσει τελευταία

Η Πατρίτσια Περιστέρη φόρεσε το τέλειο nude κραγιόν και ξέρουμε ποιο είναι

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή