Μακιγιάζ

Τα λάθη που θέλουμε να σταματήσουν επιτέλους να κάνουν στα φρύδια τους οι γυναίκες

Είναι όλα big no no, ήρθε η στιγμή να το καταλάβετε!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

Τα λάθη που θέλουμε να σταματήσουν επιτέλους να κάνουν στα φρύδια τους οι γυναίκες

Getty Images

Οι περισσότεροι όταν θέλουν να κάνουν ένα κομπλιμέντο σε κάποιον, αναφέρονται στα μάτια ή το χαμόγελό του. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που προσέχουν τα φρύδια, αλλά όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, αυτά είναι ίσως τα βασικότερα στοιχεία ενός προσώπου. Ακριβώς για αυτό λοιπόν πρέπει να δείχνετε παραπάνω προσοχή στα φρύδια σας και να σιγουρευτείτε πως δεν κάνετε και εσείς κάποιο από τα παρακάτω συνήθη λάθη που βλέπουμε.

Getty Images, Τα λάθη που θέλουμε να σταματήσουν επιτέλους να κάνουν στα φρύδια τους οι γυναίκες

Getty Images

Τα κάνετε πολύ τετράγωνα

Αναφερόμαστε στην εσωτερική γωνία. Το φυσικό σχήμα των φρυδιών δεν είναι τετράγωνο συνεπώς δώστε προσοχή όταν βάφετε εκείνο το σημείο.

Τους δίνετε πολύ μήκος

Τα φρύδια σας πρέπει να τελειώνουν εκεί που τελειώνει η εξωτερική γωνία του ματιού. Οτιδήποτε πέρα από αυτό δείχνει αφύσικο.

Τα βάφετε με πολύ σκούρο μολύβι

Το χρώμα του μολυβιού (της σκιάς, της μάσκαρα) που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας για να έχετε φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν σβήνετε τις γραμμές

Ναι μεν τις κάνετε για να δώσετε σχήμα και να γεμίσετε τα κενά όμως πρέπει να τις σβήνετε ώστε να έχετε φυσικό αποτέλεσμα.

Δείχνετε υπερβάλλων ζήλο

Ναι τα παχιά φρύδια είναι στη μόδα και ok σας αρέσουν. Αν ΔΕΝ τα έχετε, αν δηλαδή είναι πιο λεπτά τα δικά σας, δεν έχει νόημα να τα βάφετε στο σχήμα που θα θέλατε. Δουλέψτε με ό, τι έχετε, γιατί διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι αφύσικο.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή