Τα δύο προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ σας αν φοράτε γυαλιά
Getty Images

Μέχρι πριν μερικά χρόνια, τα γυαλιά μυωπίας ήταν ένα ανεπιθύμητο αξεσουάρ, ειδικά όταν επρόκειτο για βραδινές εμφανίσεις. Ευτυχώς πλέον έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα και βλέπουμε ολοένα και περισσότερες γυναίκες και σταρ να εμφανίζονται με τα γυαλιά τους. Βαλθήκαμε λοιπόν να μάθουμε όλα εκείνα τα μικρά tips που θα κάνουν τη διαφορά στο μακιγιάζ σας ώστε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τους φακούς σας, να επιτρέψετε στα μάτια σας να ξεκουραστούν και παράλληλα να δείχνετε υπέροχη.

Ποια είναι τα δύο προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο μακιγιάζ σας αν φοράτε γυαλιά;

To eyeliner είναι το καλύτερο όπλο σας. Ο γενικός κανόνας είναι ότι, όσο πιο χοντρός είναι ο σκελετός των γυαλιών σας τόσο πιο χοντρή πρέπει να είναι και η γραμμή που θα κάνετε με το eyeliner. Αν δε θέλετε το eyeliner ή δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ευκολία, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με ένα μολύβι ματιών. Βλέπετε, οι χοντροί και σκούροι σκελετοί επισκιάζουν τα μάτια σας καθώς γίνονται αυτόματα το επίκεντρο της προσοχής. Για να αντισταθμίσετε αυτό το εφέ, η γραμμή που θα κάνετε στα μάτια σας πρέπει να είναι εξίσου χοντρή και εντυπωσιακή.

Μολύβι ματιών Shiseido, MicroLiner Ink, απόχρωση Black

Το ρουζ είναι επίσης ένα από τα καλύτερα σας όπλα. Ακόμα και να αφήσετε τα μάτια σας άβαφα, με λίγο στρατηγικά τοποθετημένο ρουζ μπορείτε να σμιλέψετε όλο το πρόσωπο ώστε να το κάνετε να δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο. Τα γυαλιά, κυρίως αν δεν είστε 20 ετών μπορεί να σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερη. Το ρουζ μπορεί να αντισταθμίσει κι αυτό όπως το eyeliner αυτό το ανεπιθύμητο εφε.

Ρουζ Korres, Άγριο Τριαντάφυλλο, απόχρωση Golden Pink

Extra tip: Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα κατά το μακιγιάζ στις γυναίκες με γυαλιά είναι το να δουν καλά πως μακιγιάρονται …χωρίς τα γυαλιά τους. Όπως καταλαβαίνετε είναι από τα πλέον δύσκολα tasks αφού χωρίς γυαλιά δε βλέπουν καλά και με γυαλιά δεν μπορούν να βαφτούν καλά. Η λύση βρίσκεται στα καταστήματα καλλυντικών και ειδών μπάνιου: μεγεθυντικοί καθρέπτες. Εκεί μπορείτε να βρείτε καθρέπτες που μεγεθύνουν το πρόσωπο σας ακόμα και δέκα φορές, πράγμα πάρα πολύ χρήσιμο για το μακιγιάζ των ματιών.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα