Stop the press! Η Kylie Jenner αφαίρεσε τα fillers από τα χείλη της
Instagram: @kyliejenner

Μπορεί η οικογένεια Kardashian να είναι διάσημη for no reason at all, στην περίπτωση της Kylie Jenner θα λέγαμε πως υπάρχει ένας λόγος: τα φουσκωμένα χείλη της που εμφανίστηκαν από το πουθενά πριν μερικά χρόνια. Στην αρχή η ίδια υποστήριζε πως ήταν αποτέλεσμα του overlining που έκανε με το μολύβι χειλιών, αλλά όταν έκλεισε τα 18 παραδέχτηκε πως έχει βάλει lip fillers. Όχι πως είχαμε καμία αμφιβολία Kylie μας, δεν έπεισες κανέναν.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Αφού λοιπόν έγινε κι αυτή διάσημη σαν τις αδερφές της, τα χείλη της την έκαναν και ζάμπλουτη, αφού κυκλοφόρησε lip kits με μολύβι χειλιών και ίδιας απόχρωσης ματ κραγιόν, ο συνδυασμός των οποίων βοηθάει να πετύχει κάθε κοπέλα τα juicy χείλη της.

Η ίδια η Kylie είχε παραδεχτεί δημόσια πως τα λεπτά της χείλη ήταν το σημείο του σώματός της που της προκαλούσε την μεγαλύτερη ανασφάλεια. «Ήταν ένα αγόρι στο γυμνάσιο το οποίο, αφού φιληθήκαμε, μου είπε: «τα χείλη σου είναι πολύ μικρά αλλά στην πραγματικότητα φιλάς πολύ ωραία! Δεν πίστευα ότι μπορεί να φιλάς τόσο καλά». Ήταν τόσο αγενής και έκτοτε άρχισα να πιστεύω ότι όλα τα αγόρια με κοιτούσαν στα χείλη! Ένιωθα ότι κανείς δεν ήθελε να με φιλήσει!», είχε δηλώσει, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως ποτέ δεν θα νιώσει έτοιμη να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στα χείλη της, τα οποία με τα χρόνια γίνονταν ολοένα και πιο μεγάλα.

Να που όμως αυτή η στιγμή ήρθε και η Kylie εμφανίστηκε σε φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας κάπως διαφορετική. Για την ακρίβεια δείχνοντας λίγο περισσότερο σαν την παλιά Kylie.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Οι fans της δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο, αλλά αυτό που μας εκπλήσσει είναι το γεγονός πως η ίδια το παραδέχτηκε.

 kylie jennerΦαίνεται πως η μητρότητα έκανε καλό στην αυτοπεποίθησή της και συνειδητοποίησε πως δεν χρειάζεται τα fillers για να είναι όμορφη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα