Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πήγε το στιλ της στο επόμενο επίπεδο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν και είναι καλοντυμένη στην πλειοψηφία των εμφανίσεών της, παραμένει σε πιο basic επίπεδο χωρίς να τολμά πολύ όσον αφορά το fashion κομμάτι. Σε αυτό βοηθά και το concept που υπηρετεί τηλεοπτικά τόσα χρόνια, καθώς βρίσκεται στην πρωινή ζώνη με καθημερινή παρουσία και σίγουρα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της πως απευθύνεται στη μέση τηλεθεάτρια που μόλις έχει ξυπνήσει και θέλει μία cosy όμορφη εικόνα στην οθόνη της.

Ωστόσο, κατάφερε τις τελευταίες ημέρες να μας εντυπωσιάσει χωρίς όμως να παρεκκλίνει και πολύ από το δικό της προσωπικό στιλ, ώστε να μας φανεί επιτηδευμένο το τελικό αποτέλεσμα. Το αντίθετο μάλιστα: Τα παρακάτω look μοιάζουν να δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εκείνη! Αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της, που ανέκτησε και πάλι μετά την τρίτη εγκυμοσύνη, ταιριάζουν με την απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών της και παραμένουν σικ με μία πινελιά sexiness.

Για αρχή, ανέβηκε πολύ στο fashion θερμόμετρο με την παρακάτω pencil ethnic φούστα την οποία και συνδύασε με denim πουκάμισο, κάνοντας την απόλυτη ανοιξιάτικη πρόταση! Μαζί με τα μαύρα πέδιλά της και τα one-side μαλλιά της κατάφερε να κάνει το outfit όσο πιο θηλυκό γινόταν:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Πέμπτη είναι το μικρό Σάββατο … ?τουλάχιστον έτσι λέγαμε κάποτε που βγαίναμε πιο συχνά ??? Total look @desigual @shopandtrade.gr #lookoftheday #fashion #desigual #shopandtrade

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

 

Ακόμη, μας άρεσε πολύ και το παρακάτω πιο boho look! Με ένα λινό άσπρο φόρεμα σε maxi μήκος, η Σταματίνα ήταν πιο νεανική από ποτέ και αποκάλυψε τον πιο ανέμελα γλυκό εαυτό της! Με ανέμελο hairlook και ελαφρύ μακιγιάζ, κατάφερε να συνθέσει μία πολύ όμορφη επιμελώς ατιμέλητη εικόνα, με highlight της εμφάνισης τα μαύρα flat της σανδάλια!

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα φίλοι μου ….! Μια happyday ξεκινά ??? #goodmorning

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Αν σας άρεσαν τα παραπάνω look, το επόμενο θα σας κλέψει την καρδιά και θα σας κάνει να τρέξετε για shopping. Η παρουσιάστρια ξέρει πως το δυνατό της σημείο είναι τα καλλίγραμμα πόδια της και επέλεξε τον καλύτερο τρόπο να τα αναδείξει: Μία denim φούστα, σε mini μήκος και με casual διάθεση την οποία και απογειώνουν τα fancy prints που έχει πάνω. Η Σταματίνα επέλεξε να την συνδυάσει με ένα πολύ σύγχρονο πουκάμισο με ρίγες και έντονα μανίκια και ένα υπέροχο ζευγάρι δίχρωμα ankleboots!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Που πήγε πάλι ο ήλιος …? Μας ξέχασαν οι Αλκυονίδες φέτος? #fact Look ?? Top @lenakatsanidou skirt @daniella19_96

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα