Spring prints: Τα μοτίβα που θα ανανεώσουν τα ανοιξιάτικα looks σας

Αν προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες λατρεύουμε την άνοιξη, είναι σίγουρο πως θα είναι αρκετά μεγάλη. Άνοιξη για εμάς σημαίνει ανανέωση. Σημαίνει πως επιτέλους αφήνουμε στη ντουλάπα όλα τα πολύ ζεστά ρούχα που μας κράτησαν συντροφιά τον χειμώνα και τη θέση τους παίρνουν νέα fashion items. Ανάλαφρα υφάσματα, χαρούμενες αποχρώσεις και έντονα μοτίβα γίνονται η νέα μας εμμονή και αναλαμβάνουν τον ρόλο να μας ανανεώσουν, να μας φτιάξουν τη διάθεση και να μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.

Μία fashionista όμως, πριν ακόμα ξεκινήσει τις βόλτες της στα καταστήματα έχει φροντίσει  να ενημερωθεί για όλα τα trends της μόδας, ώστε να κάνει τις κατάλληλες αγορές. Τι ξεχωρίσαμε από τις collections των σχεδιαστών για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019; Τα εντυπωσιακά και έντονα prints. Φορέματα, blazers, φούστες και παντελόνια στα πιο ιδιαίτερα μοτίβα γίνονται τα key items που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη συλλογή της.                                                       

Τι χρειάζεται μία γυναίκα φέτος την άνοιξη;

Snakeskin skirt

Η μόδα του χειμώνα μας χάρισε πολλά trends, τα οποία αγαπήσαμε και υιοθετήσαμε. Ένα από αυτά είναι τα animal printed κομμάτια. Όσες από εμάς λατρεύαμε το animal print ενθουσιαστήκαμε με αυτή την τάση, ενώ όσες δεν ήταν και πολύ fan πείστηκαν πως αν φορεθεί σωστά, το αποτέλεσμα είναι super stylish. Αν ξεχωρίσαμε λίγο παραπάνω όμως κάποιο print, αυτό είναι το snakeskin.

Τα νέα λοιπόν για εμάς είναι καλά, καθώς μπορούμε να επενδύσουμε και την άνοιξη σε items με αυτό το μοτίβο και να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά looks. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε αυτή τη mini φούστα από την BSB, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στα ανοιξιάτικα street style σύνολα σας.

Gold dress

Από την ανοιξιάτικη shopping list σας δεν γίνεται να λείπουν τα φορέματα. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ φέτος την άνοιξη αξίζει να πειραματιστείτε με το στιλ σας, επιλέγοντας prints που ίσως δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Ένα φόρεμα σε nude και χρυσές αποχρώσεις, όπως αυτό το φόρεμα από την BSB. Συνδυάστε το με γόβες ή loaffers και φορέστε το από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ, στα after office drinks με τις φίλες σας.

Red alert

Όποια και αν είναι η εποχή, όποια και αν είναι η ηλικία ή το στιλ μας, όποια και αν είναι η περίσταση, πάντα θα υπάρχει ένα κόκκινο φόρεμα που μπορεί να μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Ακόμα και αν δεν θέλετε να φορέσετε ένα total red φόρεμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα με κόκκινες λεπτομέρειες. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να επενδύσουμε σε ένα wrap φόρεμα όπως αυτό από την BSB, το οποίο είναι σε animal printed μοτίβο με κόκκινες αποχρώσεις. Συνδυάστε το με κλασικές μαύρες γόβες για ένα πιο formal αποτέλεσμα, αλλά και με sneakers για extra κοριτσίστικα vibes.

Statement trousers

Τι άλλο δεν πρέπει να λείπει από την shopping list σας; Ένα statement παντελόνι στο αγαπημένο σας print. Με αυτό τον τρόπο αφενός θα καταφέρετε να δημιουργήσετε looks που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και αφετέρου θα πειραματιστείτε με το στιλ σας.  Εμείς σας προτείνουμε αυτό το παντελόνι από την BSB, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με λευκά oversized πουκάμισα.

Blazers

Αν αποφασίσετε να ανανεώσετε το στιλ και τη γκαρνταρόμπας σας, καλό είναι να το κάνετε σωστά. Αυτό σημαίνει πως αν επενδύσετε σε ένα blazer με το ίδιο print του παντελονιού, όπως από το blazer από την BSB,θα δημιουργήσετε ένα κοστούμι που θα σας αναδείξει ως την πιο καλοντυμένη fashionista της άνοιξης.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα