Spice Girls: Επέστρεψαν όμως το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν αυτό που οι θαυμαστές τους περίμεναν

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρώτη, μετά από επτά χρόνια, συναυλία του πιο επιτυχημένου γυναικείου συγκροτήματος, των Spice Girls στο Croke Park του Δουβλίνου.

Στο στάδιο βρέθηκαν πάνω από 70.000 περίπου άτομα προκειμένου να θαυμάσουν τις αγαπημένες τους Spice Girls.

Το συγκρότημα μάλιστα ξεκίνησε τη συναυλία με ένα δυνατό μήνυμα:«καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις».

Όσοι από τους θαυμαστές τους βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή είχαν την ευκαιρία όπως αποκάλυψαν να θαυμάσουν ένα «ένα εντυπωσιακό show». Δε συνέβη όμως το ίδιο και με εκείνους που βρίσκοντας πιο μακριά αφού φεύγοντας από τη συναυλία το μόνο που ένιωθαν ήταν απογοήτευση μιας και τα προβλήματα με τον ήχο σε όλη τη διάρκεια του show ήταν μεγάλα.

«Κάτι δεν πάει καλά όταν το κοινό σε συναυλία των Spice Girls μένει καθισμένο γιατί κανείς δεν έχει ιδέα τι τραγούδι ακούγεται, επειδή ο ήχος είναι τόσο κακός» έγραψε ένας από τους θεατές στο twitter ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Δεν μπορούμε να ακούσουμε τίποτα. Καθόμαστε στην πάνω σειρά και το μόνο που φτάνει σε εμάς είναι ένα μουρμουρητό. Με εισιτήριο των 110 ευρώ, αυτό δεν είναι καλό!».

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα