Σκάνε τα χείλη σας από το κρύο; Ορίστε πώς θα τα επαναφέρετε άμεσα
Pixelformula

Υποφέρετε από σκασμένα χείλη; Ότι και να κάνετε, έχετε πάντα πετσάκια και ανομοιομορφίες στο κραγιόν σας; Μην ανησυχείτε, είμαστε πολλές, συμπεριλαμβανομένης και της γράφουσας. Μετά από μεγάλη έρευνα και συζήτηση με τα υπόλοιπα κορίτσια του beauty department στο InStyle, ανακάλυψα μια ρουτίνα που επαναφέρει τα χείλη στην αρχική τους κατάσταση και φυσικά ναι, θα τη μοιραστώ μαζί σας. Κρατήστε σημειώσεις!

This Is Everything Lip Scrub, NYX

Το μεγαλύτερο μυστικό για βελούδινα χείλη είναι φυσικά το scrub. Πολλές φορές το ξεχνάμε -εγώ τουλάχιστον είμαι ένοχη για αυτό-, όμως ειδικά αν ήδη υπάρχουν σκασίματα, η απολέπιση θα βοηθήσει στην ανανέωση της ευαίσθητης επιδερμίδας των χειλιών και θα αποκαταστήσει πιο γρήγορα την απαλότητά τους. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα έτοιμο, μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας, με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας (λάδι και ζάχαρη).

Επόμενο βήμα φυσικά η πλούσια ενυδάτωση. Απλώστε μια στρώση από το συγκεκριμένο lip balm πριν κοιμηθείτε και θα ξυπνήσετε άλλος άνθρωπος. Tο κλασικό lip balm της Apivita με πρόπολη είναι ιδανικό για όσους ταλαιπωρούνται συνεχώς από ξηρά και σκασμένα χείλη, οπότε μπορείτε να το φοράτε ακόμα και κάθε στιγμή της ημέρας.

Shiseido, LacquerInk LipShine, απόχρωση Red Flicker

Το ξέρουμε πως λατρεύετε τα ματ κραγιόν, αρέσουν σε όλες μας εξίσου. Αν όμως υποφέρετε συνέχεια από σκασμένα χείλη, αυτή η υφή θα χειροτερέψει σίγουρα την κατάσταση τους. Ευτυχώς για εμάς κυκλοφορούν στο εμπόριο σατινέ ή glossy υφές σε τέλεια χρώματα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά lip gloss, γιατί καμία δεν θέλει να έχει αυτή την κολλώδη αίσθηση στα χείλη της.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα