Σίσσυ Χρηστίδου: Τα σχόλια για Photoshop στη φωτογραφία της και η αλήθεια
Instargam @sissychristidou

Φωτογραφία της με μαγιό δημοσίευσε στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου και όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε πολλά σχόλια. Μάλιστα, η φωτογραφία της δείχνει να είναι «αρετουσάριστη» καθώς σ’ αυτή μπορεί να διακρίνει κανείς τις ραγάδες της. Τη φωτογραφία της συνόδευε μία inspirational λεζάντα που έλεγε: «Είσαι ατελής. Μόνιμα και αναπόφευκτα με ατέλειες. Μην ξεχνάς, είσαι πανέμορφη».

Η ανάρτησή της, βέβαια, δέχτηκε θετική ανταπόκριση, ωστόσο υπήρξαν κι εκείνοι που παρατήρησαν ότι …κάτι λείπει και αμφισβήτησαν το γεγονός ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία. Συγκεκριμένα, παρατήρησαν και σχολίασαν ότι λείπει ένα από τα δάχτυλά της στο δεξί της χέρι- αυτό με το οποίο κρατά την αίωρα. «Γιατί στο ένα χέρι έχεις λιγότερα δάχτυλα;», αναρωτήθηκε ο πρώτος follower της και ακολούθησαν κι άλλα παρόμοια σχόλια.

Ωστόσο πολύ σύντομα ήρθε η απάντηση από έναν άλλο follower: «Κρατάει την ΑΙΩΡΑ…. Τι προσέξατε;;, Αλήθεια… δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο περισσότερος κόσμος.. ΚΡΙΜΑ… Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία αλλά αυτή την φορά δεν άντεξα..».

Η αλήθεια, λοιπόν, για τη φωτογραφία της Σίσσυ Χρηστίδου με το μαγιό είναι ότι τα …φαινόμενα απατούν και η πραγματικότητα είναι πολύ πιο απλή από την πρώτη σκέψη, που συχνά είναι αρνητική: το δάχτυλο της παρουσιάστριας κρύβεται πίσω από την αιώρα.

Δείτε τη φωτογραφία στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα