Νέα

Σίλια Κριθαριώτη: «Η Μπέλλα είναι κούκλα. Δυστυχώς έπεσε σε γιατρό εγκληματία»

!

InStyle.gr

i-mpella-einai-koukla-alla-epese-se-giatro-egklimatia.w_l (1)
 Σίλια Κριθαριώτη: «Η Μπέλλα είναι κούκλα. Δυστυχώς έπεσε σε γιατρό εγκληματία»

View this post on Instagram

Backstage photoshooting for a new campaign @med_luxurious_label @christosmed @nakopoulouvaso @tom_zois @maralazaridou @stefanosmalamas Coming Soon‼️

A post shared by Ιωάννα Μπέλλα 🇬🇷 (@bella_ioanna) on

Γνωστό event πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης και με αφορμή το γεγονός η ταλαντούχα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη βρέθηκε έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα. Η κυρία Κριθαριώτη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε για την τηλεόραση: «Μου έχουν προτείνει να είμαι κριτής στο GNTM αλλά δεν θα ήμουν συνεπής γιατί ταξιδεύω πάρα πολύ. Τον μισό χρόνο είμαι στο Λονδίνο», είπε και πρόσθεσε, «Παλιότερα έβλεπα να έρχονται από σχολές μοντέλων κοριτσάκια που δεν θα γίνονταν ποτέ μοντέλα και το έλεγα γιατί είναι αμαρτία να πληρώνουν δεν ξέρω πόσες χιλιάδες για να τους μάθουν να γίνουν μοντέλο. Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει».
Στη συνέχεια, η γνωστή σχεδιάστρια  μίλησε και για την Ιωάννα Μπέλλα και τη συνεργασία τους, «Η Ιωάννα Μπέλλα η οποία είναι κούκλα η κοπέλα, δυστυχώς έπεσε σε ενός εγκληματία τα χέρια που την κατέστρεψε. Πολλές φορές φταίνε και οι ίδιοι οι γιατροί. Να έρχεται σε εσένα μια κούκλα και εσύ να την καταστρέφεις; Της ράβω για τα Μις Υφήλιος και θα την πάρω και στο Παρίσι και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα εάν ακολουθήσει βέβαια αυτά που πρέπει να κάνει».

Δείτε περισσότερα στο video του Zappit παρακάτω.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

InStyle.gr