Σία Κοσιώνη: Δείτε τι φόρεσε σε έξοδο με τον σύζυγό της στο Ηρώδειο

Σία Κοσιώνη: Δείτε τι φόρεσε σε έξοδο με τον σύζυγό της στο Ηρώδειο

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Ειδήσεων, Σία Κοσιώνη είναι μία γυναίκα που τα συνδυάζει όλα: Επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία! Μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, ειδικά μετά την έλευση στη ζωή του μοναχογιού τους, Δήμου.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και η δημοσιογράφος έχουν φυσικά τεράστια αδυναμία στον γιο τους και φροντίζουν να περνούν μαζί του όσο χρόνο καταφέρουν να ξεκλέψουν από το βεβαρυμένο τους πρόγραμμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει και πως δεν βρίσκουν τον απαραίτητο χρόνο να αφιερώσουν και αποκλειστικά ο ένας στον άλλον, μιας και το ζευγάρι είναι σαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους: Ερωτευμένοι και ενθουσιασμένοι για το έτερον ήμισυ!

Συχνά λοιπόν τους βλέπουμε να επιχειρούν ρομαντικά ραντεβού για δύο κυρίως σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις. Έτσι και πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του τους πέτυχε σε μία βραδινή έξοδο στο Ηρώδειο. Το αγαπημένο ζευγάρι παρακολούθησε τον Κάρλος Ακόστα, έναν από τους σπουδαιότερους χορευτές της γενιάς του, που ερμήνευσε μερικά από τα πιο εμβληματικά του έργα στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού με αφορμή τα 30 του χρόνια στο χορό .

Η Σ’ια Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίστηκαν στο χώρο πιασμένοι χέρι – χέρι, με την κυρία του ΣΚΑΙ να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Ειδικότερα, επέλεξε ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα μαζί με πασμίνα ίδιας απόχρωσης, αφού οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές. όσον αφορά τα μαλλιά της, προτίμησε να τα μαζέψει σε έναν chic κότσο που τόνιζε τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Δες τις φωτογραφίες
KOS 2

KOS 3

KOS 3

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα