Shakira ft Rihanna: Η φωτογραφία της πιο hot συνεργασίας της σεζόν

Shakira και Rihanna, Rihanna και Shakira πρόσφατα ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με ένα νέο κομμάτι που φέρει τον τίτλο «Can’t Remember To Forget You» ή αλλιώς «Δεν Μπορώ Να Θυμηθώ Να Σε Ξεχάσω». Από τότε δεν μπορούμε να θυμηθούμε να ξεχάσουμε αυτό το εκρηκτικό ντουέτο που αναμένεται να βάλει φωτιά από την ερχόμενη Δευτέρα που πρόκειται και να κυκλοφορήσει.

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες το νέο αυτό κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στη νέα δουλειά της Κολομβιανής σταρ που είναι αφιερωμένη στο σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Gerard Piqué.

Φορώντας και οι δύο σέξι μαύρα κορμάκια αφήνουν λίγα στη φαντασία ενώ το ημίγυμνο κορμί τους στολίζουν πολλά αξεσουάρ. Οι τραγουδίστριες ποζάρουν αισθησιακά στο φακό, με την Rihanna να αφήνεται στην αγκαλιά της Shakira.

Τα λεγόμενα της 36χρονης επιβεβαίωσαν τη καλή χημεία που τις δένει και που εισπράξαμε αυτές τις ημέρες μέσω των Social Media, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά για την RiRi: «Το να δουλέψω μαζί της ήταν ουτοπία. Είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη . Και στο τέλος της ημέρας, είμαστε στην πραγματικότητα και οι δύο κορίτσια της Καραϊβικής. Η χημεία ήταν τόσο καλή και αληθινή. Μου δίδαξε χορευτικές κινήσεις . Ήταν μια πολύ γλυκιά δασκάλα».

Διαβάστε ακόμη:

Shakira και Rihanna ενώνουν τις δυνάμεις σε ένα νέο Cd single

Oversized παλτό: Το πανωφόρι που καθιέρωσε η Carrie Bradshaw

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα