Νέα

Sex and the city: Η κόντρα των πρωταγωνιστριών δεν λέει να τελειώσει

Καθόλου φίλες δεν φαίνονται να είναι οι πρώην συνεργάτιδες.

InStyle.gr

sex and the city 2

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με το Sex and the City, αλλά από τότε που δημοσιεύτηκε η είδηση ότι τελικά δεν θα γυριστεί η νέα ταινία που θα ήταν η τρίτη συνέχεια του franchise στον κινηματογράφο, έχει ξεκινήσει μια απίστευτη ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ των γυναικών που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά.

Αρχικά, η Sarah Jessica Parker είπε ότι στενοχωρήθηκε που δεν θα γίνει η ταινία επειδή είχαν μία πολύ ωραία ιστορία για το Sex and the City 3 και υπονόησε ότι η Samantha κατά κόσμον Kim Cattrall ευθύνεται για αυτό. Μετά η Kim Catrall που φήμες την ήθελαν να είχε πει ότι το Sex and the City είναι πλέον ανεπίκαιρο, διέψευσε ότι εκείνη φταίει που δεν θα γίνει η ταινία.

Τελικά η πέτρα του σκανδάλου, η iconic Samantha μίλησε στον Piers Morgan και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Μεταξύ άλλων είπε ότι δεν βλέπει εδώ και χρόνια τις συμπρωταγωνίστριές της, ότι το franchise θα έπρεπε να τελειώσει με τη σειρά, ότι δεν έχει καμία προσωπική επαφή με καμία από αυτές και μάλιστα χαρακτήρισε τη σχέση τους μαζί τους τοξική.

Βαριές κουβέντες για τη γυναικοπαρέα που ελπίζαμε ότι είναι αχώριστη και στη ζωή. Η Kim που πλέον είναι 61 είπε επίσης ότι μπορούν να κάνουν την ταινία και χωρίς εκείνη αν θέλουν και πώς δεν την νοιάζει πλέον η καριέρα της, αλλά η προσωπική της ζωή. Τέλος έριξε και μία βόμβα λέγοντας πως η Sarah Jessica Parker δεν ήταν πολύ καλή μαζί όσο γύριζαν τη σειρά. Δεν ήμασταν έτοιμοι για τόσες αλήθειες μαζεμένες. Εσείς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr