Σε αυτό το κατάστημα οι celebrities παίρνουν παντελόνια για τέλειους γλουτούς

Στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, τo ανακαινισμένο κατάστημα της Freddy είναι η τέλεια επιλογή για τα ψώνια σας. Το made-in-Italy γυναικείο brand έχει άλλωστε ξεχωριστή θέση στον κόσμο της μόδας, αποκτώντας καθημερινά όλο και περισσότερες followers!

Πόλος έλξης για celebrities όπως η Φαίη Σορδά, η Έλενα Γαλύφα, η Νάταλι Θάνου, η Νικολέττα Καρρά, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η Νικολέττα Ράλλη και πολλές ακόμη που εμπιστεύονται την Freddy για εμφανίσεις που πραγματικά μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά
Έλενα Γαλύφα
Έλενα Γαλύφα
Νάταλι Θάνου
Νάταλι Θάνου

Σε έναν εντυπωσιακό καινούργιο χώρο, θα βρείτε όλη τη νέα συλλογή της Freddy. Καινοτόμες αθλητικές και fashion προτάσεις που απογειώνουν το  γυναικείο στιλ, χάρη στις ειδικές πρωτοποριακές τεχνολογίες, ενημερωμένες πάντα από τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας! Μοναδικά παντελόνια που σμιλεύουν απίστευτα το γυναικείο σώμα, ξεχωριστά sporty κομμάτια με glamorous στοιχεία, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, θηλυκές γραμμές, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής.

33x48_cartelli_vetrinaFW187

Το κατάστημα της Freddy θα βρείτε επίσης και μεγάλη ποικιλία στα WR.UP® παντελόνια, με το αδιαμφισβήτητο shaping effect και την ικανότητά τους να βελτιώνουν το σχήμα του σώματος, καθώς διαθέτουν την ειδική διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία Wr.Up για ανόρθωση των γλουτών με ταινίες σιλικόνης. Η συλλογή ανανεώνεται στιλιστικά με νέες υφές, δημιουργώντας ευέλικτες προτάσεις που δεν αφήνουν καμία γυναίκα ασυγκίνητη, χαρίζοντας άνεση και πρακτικότητα!

Επίσης στο κατάστημα της Freddy θα βρείτε και τα SUPERFIT κολάν είναι ιδανικά για κάθε αθλητική δραστηριότητα υψηλής απόδοσης, χάρη στο εξαιρετικής ποιότητας ύφασμά τους και την ειδική ραφή τους σε σχήμα καρδιάς, που ορίζουν τις καμπύλες και αναδεικνύουν τέλεια τη θηλυκότητα!

F8WBHS1_F8WBHB1_F8WBHP1_F8WBHS2_WS1RF801_F8WBHS1_SF5HF80_2

Η fashion-tech, η ψυχή της active συλλογής, εμπλουτίζεται για την φετινή σεζόν με τα Choose your Look: πουλόβερ, μπλουζάκια και παντελόνια, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές σε αποχρώσεις, υφές και σχέδια.

F8WCLT1_F8WCLT3_F8WCLT5_3

Η σειρά BASIC COTTON αναβαθμίζεται με νέα υφάσματα, όπως fleece και jersey, γραφικά με λεπτομέρειες από στρας και trendy κοψίματα. Μοδάτα πουλόβερ, παντελόνια και μπλουζάκια στις πιο in αποχρώσεις, φωτίζουν τους κλασικούς τόνους μαύρου, λευκού, μπλε, κόκκινου και μοβ, με ένθετα lurex, διατηρώντας μία αίσθηση δροσιάς και άνεσης.

F8WCXS4_F8WCXP3_2

Μια επίσκεψη στο κατάστημα Freddy θα είναι αρκετή για να γίνει το δικό σας αγαπημένο σημείο. Stay tuned… Follow Freddy on Instagram @freddygreece & Facebook @Freddy Greece για να ενημερώνεστε πρώτες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Shop Freddy on-line here

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα