Ricardo Barbato: Ο κορυφαίος Wellness Specialist έρχεται τον Μάιο στη Μύκονο
Ο wellness specialist, Ricardo Barbato

Ο Ricardo Barbato είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του. Από τον λογαριασμό του στο Instagram καταλαβαίνεις το πάθος και την αγάπη του για το wellbeing. Τα τελευταία 8 χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο και μοιράζεται τις γνώσεις του, συμμετέχοντας σε Retreats & Workshops με τους 215.1K followers του να «ταξιδεύουν» μαζί του και να εμπνέονται από τον τρόπο ζωής του.
Ο Βραζιλιάνικης καταγωγής Wellness Specialist, πιστοποιημένος Yoga Instructor στη Hatha & Ashtanga, αυτόν τον Μάιο θα ταξιδέψει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην διεθνούς φήμης 7* βίλα ALEGRIA στη Μύκονο για ένα μοναδικό retreat με την υπογραφή της Premium Wellness. Για 7 μέρες θα παραδίδει μαθήματα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο retreat με στόχο την πνευματική και σωματική ευεξία.

Γιατί πρέπει να λάβεις μέρος
Θα ζήσεις τη μοναδική εμπειρία του να ακολουθήσεις έναν διεθνώς αναγνωρισμένο Wellness Specialist σε συνεδρίες Running & Fitness απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα του ALEGRIA Estate, μιας βίλας που συνδυάζει την προσιτή πολυτέλεια με την ιδιωτικότητα και τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Alegria Estate Mykonos

Σε αυτό το πολυτελές περιβάλλον με οδηγό τον Ricardo θα μυηθείς στην πρακτική της Sunset Yoga, με τις γαλήνιες ακτίνες του ηλιοβασιλέματος και τις αισθήσεις να ενώνονται για να σε βοηθήσουν να συνδέσεις το σώμα και το πνεύμα σου, ενώ το raw & vegan workshop και το εξειδικευμενο πρόγραμμα διατροφής, υπό την επιμέλεια του ίδιου μαζί με καταξιωμένους chefs της ALEGRIA, θα σου προσφέρουν μια πλήρη εβδομάδα ευεξίας.
Εκτός από τις πρακτικές της yoga, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μια ολοήμερη κρουαζιέρα στο νησί της Δήλου, να κολυμπήσεις στα γαλαζοπράσινα νερά στο κοντινό νησί της Ρήνειας, να γευματίσεις στην παραλία και να απολαύσεις τη θέα του ηλιοβασιλέματος από τον κοσμοπολίτικο Scorpios, ένα μέρος όπου τρέφεται η ψυχή με την φυσική ομορφιά του τοπίου, την bohemian μουσική και το απολαυστικό φαγητό.

Αν θέλεις να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία δεν έχεις παρά να κλείσεις τη θέση σου ΕΔΩ

Ημερομηνίες: 11 – 17 Μαΐου 2019
Διάρκεια: 7 μέρες/ 6 νύχτες
Τοποθεσία: Alegria Estate, Mykonos
Κόστος: από €3.300 (η τιμή αφορά ατομική διαμονή)
Early Registration: από €2.860 μέχρι 31 Μαρτίου 2019

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα