Rachel McAdams-Ryan Gosling: 15 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του Notebook θυμόμαστε την ιστορία τους που δεν είχε γίνει γνωστή

Πριν από 15 χρόνια το 2004 είχε προβληθεί για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες το The Notebook (Ημερολόγιο), μια από τις πιο δημοφιλείς ρομαντικές ταινίες.

Οι πρωταγανωιστές, Rachel McAdams και Ryan Gosling, δεν ήταν μόνο ζευγάρι στη μεγάλη οθόνη αλλά και στη ζωή, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα «heartbreaks» στους fans. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το φιλί στην σκηνή των MTV Movie Awards όταν το ζευγάρι παρέλαβε το βραβείο για το «Καλύτερο Φιλί».


Όπως έχει δηλώσει ο σκηνοθέτης της ταινίας Nick Cassavetes, αρχικά οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν καλές σχέσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Ίσως δεν πρέπει να πω αυτή την ιστορία αλλά δεν είχαν καλές σχέσεις. Ο Ryan είχε έρθει μπροστά σε 150 άτομα και μου είχε ζητήσει να ‘την πάρω και να φέρω μια άλλη ηθοποιό για να διαβάσει το σενάριο μαζί μου’. Του είπα γιατί και είπε ‘δεν μπορώ να το κάνω με αυτή. Δεν παίρνω τίποτα από αυτό», είχε πει στα 10 χρόνια επετείου της ταινίας τονίζοντας ότι μετά από αυτό καλυτέρευσαν όλα γιατί ο Ryan την σεβόταν που στήριξε τον ρόλο της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα