Νέα

Quentin Tarantino για Uma Thurman: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος που είχα κάνει»

Ο πετυχημένος παραγωγός του Hollywood ανοίγει τα χαρτιά του σχετικά με το ατύχημα της Uma Thurman στα γυρίσματα του Kill Bill.

Πέννυ Καρακάση

tarantino therman

Λίγες μέρες πριν μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό όταν η δημοφιλής ηθοποιός Uma Thurman μοιράστηκε μία θλιβερή ανάμνηση με τους διαδικτυακούς της ακολούθους. Σύμφωνα με το βίντεο που ανάρτησε, στα γυρίσματα του Kill Bill αναγκάστηκε να γυρίσει μία σκηνή, που αποδείχθηκε επικίνδυνη για τη σωματική της ακεραιότητα. Πιεζόμενη από τον ίδιο τον Tarantino και ενώ είχε ζητήσει να την γυρίσει η σωσίας της τη συγκεκριμένη σκηνή, κλήθηκε να οδηγήσει ένα κάμπριο αυτοκίνητο η ίδια  και μετά από ένα ατύχημα κατέληξε να τραυματίσει σοβαρά το λαιμό της και τα γόνατά της. Ο Tarantino από τη μεριά του έσπευσε να αναλάβει τις ευθύνες του και να υπερασπιστεί την πρωταγωνίστριά του λέγοντας «Ήξερα ότι θα συνέβαινε. Η Uma και εγώ μιλούσαμε για αυτό πολύ καιρό και αποφασίσαμε πως θα προέβαινε σε αυτή την ενέργεια. Ήθελε δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν στο αυτοκινητιστικό ατύχημα, μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Ρώτησε αν μπορούσε να έχει αυτό το πλάνο. Έπρεπε να το βρω 15 χρόνια μετά. Νόμιζα ότι δε θα μπορούσαμε να το βρούμε. Ήταν ξεκάθαρο και έδειχνε τη σύγκρουση και τις συνέπειές της. Ήμουν πολύ χαρούμενος να το δώσω στην Uma.» Όπως παραδέχτηκε συγκινημένος στην Deadline είναι από τα πράγματα που έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή του.

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Η ίδια η Uma φαίνεται να τον έχει συγχωρήσε αλλά όπως τονίζει οι συγκυρίες του συμβάντος αγγίζουν το βαθμό της εγκληματικότητας. «Δεν πιστεύω ωστόσο ότι έγινε από κακεντρεχή πρόθεση. Ο Quentin Tarantino, ήταν βαθιά ευγνώμων και παραμένει  μετανιωμένος για αυτό το θλιβερό γεγονός. Μου έδωσε και τα πλάνα τόσα χρόνια μετά ώστε να μπορέσω να το αποκαλύψω και να δει το φως της πραγματικότητας, άσχετα που το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για ένα περιστατικό στο οποίο η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί ποτέ. Μάλιστα το έκανε με πλήρη επίγνωση ότι μπορούσε να του προκαλέσει προσωπική βλάβη και είμαι περήφανη για αυτόν που έκανε το σωστό και για το κουράγιο του.»

Εσείς θα τον συγχωρούσατε στη θέση της Uma;

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Πέννυ Καρακάση