Πρίγκιπας Harry: Το όμορφο δώρο του στην Meghan Markle την ημέρα του γάμου τους

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο γάμου και θυμηθήκαμε μαζί τους την όμορφη τελετή του γαλαζοαίματου ζευγαριού που είχαν παρακολουθήσει εκατομμύρα τηλεθεατές στις 19 Μαΐου του 2018. Υπάρχει όμως μια όμορφη λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου του Harry και της Meghan που δεν είχαμε προσέξει.

Τα λουλούδια του μπουκέτου που κρατούσε η Meghan την ημέρα του γάμους της, δεν ήταν μια σύνθεση που απλά είχε δημιουργήσει η ανθοπώλης Phillipa Craddock. Στην πραγματικότητα, ο Harry είχε μαζέψει τα λουλούδια!

Από τότε που παντρεύτηκε η κόρη της βασίλισσας Βικτώριας το 1858 καθιερώθηκε μια παράδοση που ήθελε όλες τις νύφες της βασιλικής οικογένειας να έχουν στο μπουκέτο τους ένα κλαδί μυρτιάς από ένα συγκεκριμένο θάμνο του Isle of Wight.

Όταν ήρθε η στιγμή δούκισσα του Sussex να επιλέξει τα λουλούδια για το μπουκέτο της αποφάσισε να τηρήσει την παράδοση των 161 ετών και συμπεριέλαβε τα αγαπημένα λουλούδια της πριγκίπισσας Diana,  forget-me-nots.

 

View this post on Instagram

 

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton/Joe Short (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Σε παλιές της συνεντεύξεις η Markle είχε αποκαλύψει ότι το φθινόπωρο πριν το γάμο της είχαν δημιουργήσει έναν μικρό κήπο, όμως ο καιρός είχε άλλα σχέδια. Όπως ανέφερε ο πρίγκιπας Harry « Δεν είχαμε τόσα πολλά λουλούδια στον μικρό κήπο μας όσο ελπίζαμε, επειδή το Πάσχα χιόνισε. Αυτό μας χάλασε όλο το σχέδιο».

«Αυτό που ήταν πραγματικά ξεχωριστό, ήτα ότι την ημέρα του γάμου ο Harry πήγε και μάζεψε κάποια λουλούδια να βάλει στο μπουκέτο, κάτι το οποίο ήταν πολύ όμορφο και που το έκανε να έχει περισσότερο νόημα» είπε η Meghan. Mάλιστα, το Παλάτι σε ανακοίνωση του είχε επιβεβαιώσει την όμορφη πράξη του πρίγκιπα Harry.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα