Πώς θα ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ ή πρέσα

Αν και τα σγουρά μαλλιά είναι πολύ όμορφα -ειδικά το καλοκαίρι-,  μπορούμε να καταλάβουμε πως κάποιες από εσάς θέλετε ακόμα και στις διακοπές να τα ισιώνετε. Φυσικά, καθώς πηγαίνετε καθημερινά για μπάνιο στη θάλασσα και έπειτα λούζεστε, δεν είναι ό,τι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τόσο συχνά πιστολάκι ή σίδερο για να τους χαρίσετε το επιθυμητό look. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε; Η λύση έρχεται από τη φύση, με ένα λαχανικό που βρίσκεται ήδη στο ψυγείο σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σέλινο. Το βάζετε στον αποχυμωτή (ολόκληρο, μαζί με τα φύλλα) και αφού δημιουργηθεί ο πράσινος χυμός, τον αραιώνετε με λίγο νερό. Το απλώνετε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και το αφήνετε να δράσει για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια λούζεστε κανονικά και, αν επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά, τα μαλλιά σας θα γίνονται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο ίσια.

Δυστυχώς βέβαια, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά, δεν θα δείτε δραματικά αποτελέσματα, αλλά σίγουρα δεν θα σας κοστίσει τίποτα να δοκιμάσετε. Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα