Πώς θα φορέσετε με τον πιο κομψό τρόπο το denim στα street style looks σας;

Ανήκουν στην κατηγορία με τα πιο κομψά κα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορούμε να τα φορέσουμε σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις, όποια και αν είναι η ηλικία μας ή το στιλ μας. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχουμε βρει τις γραμμές που ταιριάζουν στη δική μας σιλουέτα.

Ο λόγος για τα denim κομμάτια, τα οποία για ακόμα μία φορά πρόκειται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα ανοιξιάτικα σύνολα μας. Jackets, φούστες και φορέματα, παντελόνια και πουκάμισα σε denim υφάσματα μας βοηθούν να ανανεώσουμε τα σύνολα μας με τον καλύτερο τρόπο, ενώ μας προσφέρουν και μία μεγάλη ευκαιρία. Να πειραματιστούμε με το στιλ μας και να δοκιμάσουμε νέους συνδυασμούς.

Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Denim jackets

PixelFormula

Από τα πρώτα κομμάτια που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες για να ανανεώσουν τα ανοιξιάτικα σύνολα τους είναι τα denim jackets. Είναι το ιδανικό πανωφόρι για αυτή την εποχή, ενώ ολοκληρώνει πολύ κομψά τα street style σύνολα σας.

PixelFormula

Εάν βέβαια θέλετε να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο με το στιλ σας, μπορείτε να επλέξετε ένα statement denim μπουφάν.

PixelFormula

Ή ένα blazer.

 

Midi φούστες

PixelFormula
PixelFormula

Οι denim midi φούστες είναι η καλύτερη απάντηση που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας κάθε φορά που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Είναι άκρως κολακευτική, μπορείτε να τη συνδυάσετε κυριολεκτικά με τα πάντα και κάθε φορά να δημιουργείτε ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο.

Layering

PixelFormula

Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας πως το layering εφέ αφορά μόνο τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το trick ακόμα και την άνοιξη. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα denim top ή ακόμα και ένα πουκάμισο και να φορέσετε από μέσα μία λευκή μπλούζα.

Total denim looks

PixelFormula

 

PixelFormula

Τέλος, μη διστάσετε να πειραματιστείτε με το στιλ σας. Δημιουργείστε total denim σύνολα αυτή την άνοιξη και είναι σίγουρο πως αμέσως θα τα ερωτευτείτε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα