Πώς θα επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας σου

Αν θέλεις να φωτίσεις τη θαμπή επιδερμίδα σου, είσαι στο σωστό σημείο.

Μπορεί να πλένεις το πρόσωπο σου κάθε πρωί, να κάνεις ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ και να φοράς με θρησκευτική ευλάβεια τις ενυδατικές σου κρέμες, όμως μόνο μία ρουτίνα ομορφιάς είναι αυτή που θα σου χαρίσει την πολυπόθητη λάμψη στην επιδερμίδα σου και θα την απαλλάξει από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, το σμίγμα και τα νεκρά κύτταρα και δεν είναι άλλη από το scrub, ένα όπλο στη φαρέτρα της skin care routine σου, αλλά που ίσως να μη το χρησιμοποιείς σωστά ή και καθόλου.

Γιατί είναι απαραίτητο να κάνεις απολέπιση;

Το δέρμα ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρα του δημιουργώντας συνεχώς νέα, τα οποία όταν πεθαίνουν  “κάθονται” στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Τα νεκρά κύτταρα που παραμένουν στην επιδερμίδα την κάνουν θαμπή και τραχιά. Όσο μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων μειώνεται, οπότε επιβάλλεται συχνότερη απολέπιση. Τα απολεπιστικά προϊόντα βοηθούν την επιδερμίδα να απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλών ειδών απολεπιστικά προϊόντα. Η επιλογή σου καθορίζεται από τον τύπο της επιδερμίδας σου και τις ανάγκες της. Για να δεις αποτελέσματα θα πρέπει να εντάξεις το scrub στη beauty routine σου δύο φορές την εβδομάδα και να εφαρμόζεις έναν ειδικό ορό με βάση τα αιθέρια έλαια.

Το όφελος της εφαρμογής ενός τέτοιου serum είναι διπλό. Εκτός από την βαθιά και άμεση ενυδάτωση έχεις και όλα τα οφέλη της αρωματοθεραπείας. Σε περίπτωση που ψάχνεις τα κατάλληλα προϊόντα η Urban Veda είναι ένα από τα skin care brands που αξίζει πραγματικά την προσοχή σου. Στηριγμένη στη φιλοσοφία της Αγιουβέρντα, ένα ολιστικό σύστημα υγείας και ευεξίας που δημιουργήθηκε πριν από 5.000 χρόνια στα Ιμαλάια και βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών, «κλείνει» σε κάθε της προϊόν την σοφία της Φύσης!

Για ευαίσθητες, καταπονημένες επιδερμίδες

Επέλεξε ένα Scrub απολέπισης εμπλουτισμένο με χαλαρωτικό Σανδαλόξυλο, όπως το Soothing Exfoliating Facial Polish της Urban Veda. Aυτό το scrub αυτό αποφλοιώνει το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, έχει θρεπτική δράση ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει καθώς καθαρίζει βαθιά τους πόρους. Αφού ολοκληρώσεις με τον καθαρισμό, ρίξε 2-3 σταγόνες στις παλάμες σου από τον Oρό Αιθέριων Ελαίων για ευαίσθητες επιδερμίδες, εισέπνευσε το άρωμα των αιθέριων ελαίων για να προωθήσεις την αρωματοθεραπεία, και έπειτα κάνε μαλάξεις στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο πάνω μέρος του στήθους. Ο ορός Soothing Facial Oil  είναι ιδανικός εφόσον μειώνει την εμφάνιση κοκκινίλων, εξανθημάτων και ερεθισμών και σου παρέχει ισχυρή ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση.

Για πιο ώριμες επιδερμίδες

Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο ώριμη δοκίμασε το Scrub αποφλοίωσης Reviving Exfoliating Facial Polish για κουρασμένο, ταλαιπωρημένο και γερασμένο δέρμα, εμπλουτισμένο με ενυδατικό Δαμασκηνό Ρόδο (Damask Rose), Γαρύφαλλο που ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και Κυνόροδο που αναδομεί την επιδερμίδα.

Ολοκλήρωσε την περιποίηση σου με τον Ορό Αντιγήρανσης με Αιθέρια Έλαια Reviving Facial Oil της Urban Veda, ειδικός για την ανανέωση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, και για ενίσχυση της απαλότητας και της ελαστικότητάς της.

Για Λιπαρό Δέρμα και με ακμή

Το εξαγνιστικό και αναζωογονητικό scrub της Urban Veda Purifying Exfoliating Facial Polish είναι το ιδανικό για βαθιά αποφλοίωση προσώπου σε λιπαρές επιδερμίδες και για προβλήματα ακμής. Περιέχει φυσική ελαφρόπετρα για την ήπια απολέπιση και αφαίρεση της λιπαρότητας και είναι εμπλουτισμένο με συστατικά σύμφωνα με την φιλοσοφία της Αγιουρβέντα.

Εφάρμοσε μετά το scrub τον ειδικό ορό Purifying Facial Oil ο οποίος περιέχει το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα Μορίνγκα (Moringa Oleifera), το επουλωτικό εκχύλισμα Υδροκοτύλης (Centella Asiatica) και το αντιβακτηριδιακό έλαιο Ινδικής Πασχαλιάς (Azadirachta Indica).

Για Ξηρό Δέρμα

Το Radiance Exfoliating Facial Polish είναι ιδανικό για επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ξηροδερμίας. Με την πρώτη εφαρμογή θα προσέξεις ότι καθαρίζει βαθιά τους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας ενώ θα παρατηρήσεις ότι η επιδερμίδα του προσώπου σου θα γίνει πιο φωτεινή. Με το πιο φυσικό και ήπιο λειαντικό αποφλοίωσης, την Ελαφρόπετρα, αφήνει το δέρμα φωτεινό και με καθαρή αίσθηση.

Για να αυξήσεις τα αποτελέσματα εφάρμοσε το Radiance Facial Oil, τον ειδικό ορό με αιθέρια έλαια για ξηρά και θαμπά δέρματα που προωθεί την λάμψη της επιδερμίδας και αποτρέπει την δημιουργία μαύρων στιγμάτων, πανάδων και άλλων εξάρσεων.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram




Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα