Πώς να κάνετε τα φρύδια σας να δείχνουν πιο πυκνά

Εάν ονειρεύεστε πυκνά φρύδια και εμφανίζεστε στα ραντεβού με την αισθητικό σας κρατώντας στο ένα χέρι μια φωτογραφία της Gigi Hadid και μια φωτογραφία της Cara Delevingne στο άλλο, αλλά τα χρόνια που περάσατε με το τσιμπιδάκι φρυδιών, έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο πρόσωπό σας, σας έχουμε την λύση και είναι πιο απλή απ’ ότι φαντάζεστε.

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Μπορείτε να κάνετε τα φρύδια σας να δείχνουν πιο πυκνά χρησιμοποιώντας μια μπάρα από σαπούνι.

Και όχι, δεν προτείνουμε να πλύνετε το πρόσωπό σας με αυτή, αλλά να την χρησιμοποιήσετε για να δώσετε έξτρα πυκνότητα στις τρίχες σας.

Η διαδικασία είναι απλή και εκτός από μια μαλακή μπάρα από σαπούνι θα χρειαστείτε ένα βουρτσάκι, ένα μικρό πινέλο για τα φρύδια, ένα προϊόν για το βάψιμο των φρυδιών με χρώμα κοντά στην φυσική σας απόχρωση και ένα concealer.

frydia sunthesi πυκνά φρύδια

Αρχικά, παίρνετε ένα καθαρό, νωπό βουρτσάκι και το τρίβετε στην μπάρα σαπουνιού, φροντίζοντας να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο σαπούνι ανάμεσα στις τρίχες του.

Κατόπιν, χτενίζετε με αυτό τα φρύδια σας με φορά προς τα πάνω. Το σαπούνι θα κολλήσει στις τρίχες, δίνοντάς τους όγκο και κάνοντας τα φρύδια σας να δείχνουν πιο πυκνά. Χρησιμοποιώντας μια σκιά ή κρέμα φρυδιών και ένα λεπτό πινελάκι, «μπείτε» στα σημεία που τα φρύδια σας έχουν κενά ή είναι πιο λεπτά και μιμούμενη τη φορά των τριχών, γεμίστε τα κενά με μικρές, λεπτές πινελιές.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ χρόνια το Aqua Brow της Make Up Forever, καθώς η υγρή υφή του το κάνει εύκολο στην χρήση, είναι αδιάβροχο και διαρκεί πολλές ώρες.
Προσέξτε όμως, μην τα παραγεμίσετε! Θέλουμε το αποτέλεσμα να μοιάζει φυσικό, όχι σαν να ζωγραφίσατε δύο φρύδια πάνω στο πρόσωπό σας. Χτενίστε τα φρύδια σας με το βουρτσάκι για να απλώσετε ομοιόμορφα το προιόν. Εγώ χρησιμοποιώ το  Double Ended Eyebrow Brush της Make Up Forever, καθώς συνδυάζει βουρτσάκι και λεπτό πινέλο και προσφέρει μεγάλη ακρίβεια στην κίνηση.

makeup forever eyebrows πυκνά φρύδια

Στη συνέχεια, χρησιμοποιείστε ένα concealer κάτω από την γραμμή των φρυδιών, για να σβήσετε τυχόν λάθη, να φωτίσετε το βλέμμα και να δώσετε ακριβές σχήμα στα φρύδια σας. Αρκετά βολικό βρίσκω το Wonder Pencil Concealer της ΝYX.

πυκνά φρύδια eyebrows

Τέλος, κλειδώστε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας μια μάσκαρα φρυδιών, για να δώσετε έξτρα ένταση στο χρώμα τονίζοντας και τις πιο μικρές τριχούλες, δίνοντας τους έξτρα πυκνότητα. Με προσοχή όμως! Χτίστε σταδιακά την υφή, προσθέτοντας συντηρητικά τη μάσκαρα, για να μην χαλάσετε αυτό που έχετε ήδη φτιάξει. Προτείνω την Brow Drama της Maybelline που τιθασεύει τα φρύδια, κάνοντας τα να δείχνουν πιο πυκνά.

Photo Credit: Instagram
Photo Credit: Instagram

Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχετε τα πυκνά φρύδια που πάντα θέλατε!

Πως σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα