Μακιγιάζ

Πώς να κάνετε ένα φρέσκο glitter look εύκολα και γρήγορα

Χωρίς να φαίνεται βαρύ και υπερβολικό. 

Κωνσταντίνα Δαούτη

Photo credits: Instagram

Photo credits: Instagram

Το να συνδυάσουμε δυο έντονα και διαφορετικά μεταξύ τους makeup trends, είναι συνήθως καταστροφικό για την εικόνα μας, μιας και ο χρυσός κανόνας του μακιγιάζ λέει πως αν τονίσουμε τα μάτια τα χείλη θα πρέπει να μείνουν «ήσυχα» σε ήπιους τόνους και το αντίθετο. Έκτος κι αν ακολουθήσουμε τον άλλο κανόνα του μακιγιάζ, ο οποίος λέει ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ ματιών και χειλιών και να μοιράζονται κοινές αποχρώσεις. Και δεν υπάρχει καλύτερο makeup look για να συνδυάσουμε ματιά και χείλη από ένα glitter look.

Photo credit: Instagram

Photo credit: Instagram

Ο τρόπος να πετύχετε το τέλειο glitter look είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο πολύ απλά βαμμένο, χωρίς υπερβολές και να επικεντρωθείτε στα μάτια και στα χείλη. Επειδή το glitter είναι αρκετά έντονο από μόνο του, μην πειραματιστείτε με πολλές αποχρώσεις. Ιδανικά προτείνουμε να «παίξετε» με μια χρυσή και μια clear gloss που ταιριάζουν εξίσου σε μάτια και σε χείλη.

glitter look eyes lips 3

Photo credit: Instagram

Αρχίστε απλώνοντας μια χρυσή μεταλλική σκιά σε όλο το βλέφαρο, και περάστε από πάνω ένα clear gloss για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

Sephora Colorful Eyeshadow, στην απόχρωση 326 Let's Party

Sephora Colorful Eyeshadow, στην απόχρωση 326 Let’s Party

Έπειτα, περάστε μια λεπτή γραμμή eyeliner για να τονίσετε την γραμμή των βλεφαρίδων σας, αλλά μην βάλετε μάσκαρα για να κρατήσετε το αποτέλεσμα φρέσκο, χωρίς το glitter look να φαίνεται βαρύ.

Too Faced Melted Gold - Gloss

Too Faced Melted Gold – Gloss

Για να δώσετε το glitter εφέ και στα χείλη σας, περάστε ένα χρυσό μεταλλικό gloss και αναμείξτε το επίσης με ένα clear gloss για να δώσετε πλούσιο όγκο και τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @noorface ・・・ so satisfying to watch 😍 @maryumrabia #noorfaced glow: @skinglassbynoorface 💧💧 #theartistedit #glossyskin #glassskin #skingoals #browngirlmakeup #beautifulwomen #beyonce #dewymakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Artist Edit (@theartistedit) στις

Το glitter look σε μάτια και χείλη, είναι ιδανικό αν θέλετε να συνδυάσετε την λάμψη μιας ξεχωριστής περίστασης και ταυτόχρονα έχετε μια φρέσκια διάθεση.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Κωνσταντίνα Δαούτη