Πόπη Τσαπανίδου: Με super chic εμφάνιση στο θέατρο

Αν υπάρχει μία παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση που καταφέρνει να συνδυάσει κομψότητα, μυαλό και ομορφιά, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Πόπη Τσαπανίδου. Η δημοσιογράφος σε κάθε της εμφάνιση, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα όλων.

Με σήμα κατατεθέν και ιδιαίτερα δυνατό της σημείο τα μαλλιά της, ήταν εκθαμβωτική σε πρόσφατη έξοδό της σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς. Σε τόνους του άσπρου και του μαύρου, αποτελούσε μία από τις πιο κομψές παρουσίες που είδαμε εκείνη τη βραδιά. Με λευκές μυτερές γόβες και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, ανέδειξε τα μακριά και καλλίγραμμα πόδια της, αποδεικνύοντας πως ξέρει τον τρόπο να τονίζει τα πιο όμορφά της σημεία. Από πάνω έβαλε άσπρο top και ένα πολύ κομψό σακάκι επίσης σε λευκό χρώμα, που τη φώτιζε ιδιαίτερα. Το σύνολο ολοκλήρωνε ένα διακριτικό αξεσουάρ στο λαιμό της και ένα μικρό clutch τσαντάκι σε dusty pink που έσπαγε τη διχρωμία με τον καταλληλότερο τρόπο. Το πιο όμορφο όλων όμως ήταν το χαμόγελό της- όσο cliché κι αν γινόμαστε- που πρόδιδε και την ευτυχία της.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις πιο στιλάτες τηλεοπτικές παρουσίες των τελευταίων ετών και το προσωπικό της γούστο έχει σημειώσει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια.

Πόσες φορές σήμερα άνοιξες το στόμα σου για να πεις μια καλή κουβέντα, να δώσεις θάρρος και κουράγιο σε κάποιον. Να του αφιερώσεις ένα λεπτό για να ανακαλύψεις κάτι πάνω του που αξίζει να το παινέψεις. Πόσους ανθρώπους εκτίμησες και τους το είπες γιατί υπάρχουν δίπλα σου και σε βοηθούν είτε είναι υποχρέωσή τους είτε από επιλογή. Πόσες φορές θαύμασες καποιον ή κάτι χωρίς να ζηλέψεις που δεν είσαι ή δεν το χεις. Και πόσες πικρές κουβέντες είπες σημερα; Πόσους ανθρώπους στεναχώρησες ή έκανες να ανησυχήσουν; Να χάσουν το χαμογελό τους. Πόσες ατάκες έφτιαξες για να γκρινιάξεις με στυλ και εξυπνάδα; Πόση ζωή έχασες σήμερα κριτικάροντας τη ζωή των.άλλων; Ζήσε! Μια φορά έχεις την ευκαιρία. Μην τη σπαταλάς μοιράζοντας χολή. Ζήσε. Γίνε πηγή αγάπης #lovelife #bethebestofyou #change #ipopgr

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on

Η @efibiziou κερδισε το look! Μπραβο Εφη! Πάντα τυχερή! ?? —————– ??GIVE AWAY! ?? Θέλετε δωράκι; (Κορίτσια μου καλά ????) Μια απο εσας θα κερδισει το υπέροχο @accessfashiongr κοστουμι που φοραω! H διαδικασία εινα απλη: Ακολούθησε ΚΑΙ τα 3 βήματα: ✔️ κανε με follow στο instagram ✔️ κανε like στο συγκεκριμένο post στο instagram ✔️Κανε mention 2 φίλες/ους σου στα σχόλια! Η νικήτρια/ο νικητής θα ανακοινωθεί την Κυριακή Tips: Πως να το φορέσετε: Το πρωί συνδυάστε το look σας με λευκά σνικερς ή μαυρα φλατ mule και το βράδυ με μαύρα πέδιλα η λευκές γόβες. Follow @antoniosvoerakos για στυλιστικές συμβουλές ? #accessfashion #fashion #style #outfit #win #giveaway

A post shared by Popi Tsapanidou ✨ (@tsapanidou) on

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα