Πολύ άσχημα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή του

Τα τελευταία 24ωρα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Το Late Night που παρουσιάζει λοιπόν κόβεται μεσούσης της σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όχι μόνο κόβεται το συγκεκριμένο show, αλλά και το 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν θα βγει στον αέρα.

«Πρόκειται να υπάρξει ένα ολικό facelift του ΑΝΤ1 και σε ένα κομμάτι με αυτό έχει να κάνει το κόψιμο της εκπομπής με τον Γιώργο Λιάγκα, διότι από το δεύτερο μέρος της σεζόν ο ΑΝΤ1 έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα και το βλέπουμε με την απόφαση αυτή» ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε: «Δεν είναι τόσο τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Υπήρχε μια γενικότερη δυσαρέσκεια ως προς τον Γιώργο Λιάγκα και ήταν περισσότερα τα προβλήματα που δημιουργούσε η εκπομπή αυτή στο κανάλι, παρά αυτά που επέλυε» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Ιδιαίτερη «μνεία» έγινε στα περιστατικά του παρουσιαστή με Γρηγόρη Αρναούτογλου, Σπύρο Μπιμπίλα αλλά και τη Χριστίνα Κολέτσα. «Δεν έχει αποφασιστεί καμία μετακίνηση και καμία αξιοποίηση σε άλλο πόστο προς το παρόν» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day σύμφωνα με τις πηγές της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα