Ποιο eyeliner είναι κατάλληλο για το κάθε makeup look;
Getty Images

Όλες λατρεύουμε το eyeliner, αφού απογειώνει το βλέμμα και «ολοκληρώνει» το μακιγιάζ, κάποιες από εμάς όμως δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά είδη eyeliner: μολύβια, στιλό, gel και υγρά. Ποιο είναι κατάλληλο για κάθε μακιγιάζ λοιπόν; Η απάντηση κρύβεται στο αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε (έντονο ή smoky), αλλά και στο «επίπεδο» του μακιγιάζ που βρισκόμαστε. Αρχάριες ή προχωρημένες, υπάρχει το κατάλληλο eyeliner για την κάθε μια και θα το βρείτε κάνοντας κλικ στις επόμενες φωτογραφίες.

Gel/cream eyeliner

Θυμίζει πένα και μελάνι αλλά δεν είναι! Το gel eyeliner εφαρμόζεται με ειδικό πινελάκι και ίσως σας δυσκολέψει αν είστε ακόμα αρχάριες στο μακιγιάζ, αλλά το αποτέλεσμα δεν υπάρχει περίπτωση να σας απογοητεύσει, αφού είναι πολύ έντονο και διαρκεί για ώρες.

Eyeliner Pen

Το συγκεκριμένο eyeliner είναι ιδανικό για αρχάριες στο μακιγιάζ γιατί η μύτη του είναι πολύ σταθερή, χαρακτηριστικό που το καθιστά απλό στην εφαρμογή.

Eyeliner Pencil – μολύβι

Είναι το πιο κλασικό και εύκολο στη εφαρμογή eyeliner, αρκεί να είναι καλά ξυσμένο για να έχει τέλεια μύτη. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι μέτριας έντασης, ενώ μπορεί να φορεθεί στην εξωτερική και την εσωτερική γραμμή των βλεφάρων.

Liquid Eyeliner

Το υγρό eyeliner αποτελείται από ένα λεπτό πινελάκι που «κουμπώνει» πάνω σε ένα μικρό δοχείο με χρώμα. Στα θετικά του συγκαταλέγονται το αποτέλεσμα μεγάλης διάρκεια και η ακρίβεια στο πάχος της γραμμής, αλλά αν δεν έχετε σταθερό χέρι θα σας προτείναμε να μην το δοκιμάσετε 5 λεπτά πριν φύγετε από το σπίτι αφού είναι ελαφρώς δύσκολο στην εφαρμογή.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα