Pink hair, don’t care: Η Kim Kardashian άλλαξε ΞΑΝΑ τα μαλλιά της
Getty Images

Νομίζατε πως τώρα που η Kim Kardashian έγινε για τρίτη φορά μανούλα θα κλεινόταν στο σπίτι και δεν θα είχε χρόνο για τίποτα; Πόσο λάθος κάνατε. Γιατί, hellooo, η Kim είναι η Kim και έχει πολλούς ανθρώπους να φροντίσουν όλα αυτά που γεμίζουν την δική μας «κοινή θνητή» καθημερινότητα. Εκείνη μπορεί να εκμεταλλευτεί τον χρόνο της για να κάνει ό,τι θέλει και αυτό συνήθως περιλαμβάνει και μία εβδομαδιαία αλλαγή στα μαλλιά της.

Θυμάστε τα ασημόλευκα μαλλιά που είχε το τελευταίο διάστημα; Ήρθε η στιγμή να τα ξεχάσετε, γιατί αποτελούν και αυτά παρελθόν. Η νέα απόχρωση στα μαλλιά της είναι έντονη ροζ, με εμφανείς τις μαύρες ρίζες στην κορυφή – αν και μαντεύουμε πως πρόκειται για ημιμόνιμη βαφή, οπότε ίσως τις επόμενες μέρες την δούμε ΞΑΝΑ με άλλο χρώμα.

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Η συγκεκριμένη απόχρωση πάντως θυμίζει περισσότερο την bubble gum και –αν μας ρωτάτε- προτιμάμε την Kim με τα πιο παστέλ χρώματα στα μαλλιά. Δεν ανησυχούμε πάντως, είμαστε σίγουροι πως ούτε αυτό το look αυτό θα είναι μόνιμο. Εσάς πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα