Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά έχει πάρει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγους μήνες θα κρατάει στα χέρια της το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτάς της με τον σύζυγό της, Φώτη. Η ίδια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού People και μίλησε για την όμορφη περίοδο που ζει, εξηγώντας πως δεν την αγχώνουν καθόλου οι αλλαγές στο σώμα της, μέσα στο οποίο μεγαλώνει το μωράκι που αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη Νοέμβρη.

Διαβάστε παρακάτω τι είπε και πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής.pinelopi-anastasopoulou-people-269-6

Είσαι σέξι γυναίκα. Πρόσφατα ανέβασες μία φωτογραφία σου με μαγιό στο Instagram και υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι του χρόνου θα είσαι πάλι έτσι. Σε προβληματίζουν οι αλλαγές στο σώμα σου;

Όχι, μου αρέσω όπως είμαι, όμως μετά θέλω να επανέλθω. Ξέρω όμως ότι θέλει πολλή δουλειά. Ειδικά σε αυτή την ηλικία. Όταν μπαίνω στη διαδικασία να γυμναστώ, μου αρέσει. Μου αρέσει να έχω υγιές σώμα. Τα παιδιά μου θέλω να έχουν ένα πρότυπο υγείας. Έχω υπάρξει skinny και δεν μου άρεσα.

Πόσα κιλά πήρες στην πρώτη σου εγκυμοσύνη;

Πήρα είκοσι. Σε αυτή μέχρι στιγμής πρέπει να έχω πάρει επτά, αλλά έχω μέρες να ζυγιστώ.

Ο Φώτης τι σου λέει που η κοιλίτσα μεγαλώνει;

Βλέπει την ομορφιά μου εκεί που δεν υπάρχει. (γέλια) Έχει πολλή πλάκα. Μπορεί να είμαι χάλια ψυχολογικά και να έχω μία κακή μέρα, όμως εκείνος θα βρει πάντα να πει κάτι καλό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα