Ποιοι οίκοι μόδας θα απουσιάζουν από το φετινό Met Gala;
Instagram @metgalaofficial

Το Met Gala αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις μόδας και πραγματοποιείται κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου. Το φετινό θέμα “Camp:Notes of Fashion” θα είναι το πιο τολμηρό σε σχέση με τα  θέματα των προηγούμενων ετών. Αυτό προκαλεί περισσότερο την περιέργεια μας για το ποιους οίκους θα επιλέξουν να “τιμήσουν” με την εμφάνιση τους οι διάσημοι.

Σύμφωνα με το Women’s Wear Daily, οι οίκοι Ralf Lauren, Dior και Calvin Clein δεν θα επενδύσουν τόσο στο φετινό γκαλά όσο είχαν κάνει στο παρελθόν.Τα ατομικά εισιτήρια για την είσοδο στο γκαλά κοστίζουν 35.000$,ενώ ένα τραπέζι 10 ατόμων αγορασμένο απόο οίκους μόδας φτάνουν έως 200.000$ με 300.000$, ένα αρκετά μεγάλο ποσό για μια βραδιά.

Η απουσία τόσο σημαντικών οίκων μόδας από το Met Gala ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Φυσικά, για τον Calvin Klein ίσως να ήταν αναμενόμενο καθώς έχει γίνει γνωστό ότι κάνει στροφή αφήνοντας πίσω του την υψηλή ραπτική, αλλά για τον οίκο Dior η έκπληξη ήταν μεγάλη. Εντούτοις,  ο σπόνσορας Gucci δεν γίνεται να λείπει, όπως και οι οίκοι Louis Vuitton και Burberry.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα