Ποια θα είναι η δική σου everyday τσάντα για το φετινό καλοκαίρι;

Αγαπώ τις μεγάλες τσάντες που συνδυάζουν άνεση, για να μπορώ να έχω ό,τι χρειάζομαι και κομψότητα, για να κυκλοφορώ πάντα με στυλ. Αγαπώ επίσης τις τσάντες που δεν φωνάζουν απαραίτητα την επωνυμία τους, αλλά μπορείς να τις αναγνωρίσεις από την υφή ή την λεπτομέρεια που τις διακρίνει.

Εγώ για το φετινό καλοκαίρι, επέλεξα μια tote canvas bag Zeus + Δione, την Odyssey, από την συλλογή Mediterranee SS 2019, την οποία την διακρίνουν μοναδικά οι δερμάτινες λεπτομέρειες ταμπά και μαύρου χρώματος. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορώ να την συνδυάσω με όλα μου τα ρούχα.

Επέλεξε και εσύ λοιπόν, εκείνη την τσάντα που θα σε εκφράζει, θα σε εξυπηρετεί καλύτερα στην καθημερινότητά σου και θα συνδυάζεται με την πλειοψηφία των ρούχων σου.

Tips

Μια τσάντα μεγάλου μεγέθους μπορεί να χωρέσει πολλά πράγματα, το νεσεσέρ σου, το πορτοφόλι σου, μια ατζέντα, φακέλους, laptop, iPad, αν είσαι μανούλα κάποιο παιχνίδι του παιδιού σου, ένα clutch στην περίπτωση που έχεις να πας κάπου στο τέλος της ημέρας σου, οτιδήποτε χρειαστείς. Γι’ αυτό και ανάλογα με τις ανάγκες σου, κάνε και την αντίστοιχη επιλογή.

Μην ξεχνάς όμως ότι μια ποιοτική τσάντα είναι στιλιστική επένδυση για το μέλλον!

 

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα