Περιποίηση

Πέντε must have προϊόντα που θα κάνουν τα πόδια σας πιο απαλά κι από μωρού

Γιατί το καλοκαίρι είναι κοντά!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

πόδια

Μπορεί ο καιρός να «μας τα χαλάει» τελευταία, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως το καλοκαίρι είναι αρκετά κοντά. Ξέρετε τι θα έρθει μαζί του; Τα σανδάλια και όλα τα υπόλοιπα «ανοιχτά» παπούτσια, που αποκαλύπτουν δάχτυλα, πτέρνες και πατούσες. Αν λοιπόν εσείς αγνοούσατε όλα αυτά μέχρι τώρα, καθώς ήταν κλεισμένα μέσα σε κάλτσες και μπότες, ήρθε η στιγμή να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία και φροντίδα, ώστε να δείχνουν όμορφα και περιποιημένα στα καλοκαιρινά σας υποδήματα. Πώς θα τα επαναφέρετε; Don’t worry, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει πέντε προϊόντα που απευθύνονται αποκλειστικά στην περιποίηση ποδιών και πελμάτων.

Τα προϊόντα που θα κάνουν τα πόδια σας πιο απαλά κι από μωρού

Cettua Clean & Simple Foot Mask Μάσκα ποδιών που φοριέται σαν κάλτσα, με ενεργά συστατικά που ενυδατώνει και ανακουφίζει τα ξηρά και σκασμένα πόδια. Στα φαρμακεία, από τη Vican

foot mask περιποίηση ποδιών

Frezyderm Frezyfeet Heavy Legs Kρέμα ποδιών που προσφέρει εντατική δροσιστική φροντίδα στα βαριά, κουρασμένα και πρησμένα πόδια.

frezyfeet heavylegs περιποίηση ποδιών

PharmaLead Foot Care Pro Αδιάβροχη ηλεκτρική λίμα, που επαναφέρει την απαλότητα στην επιδερμίδα των ποδιών.

PharmaLead Foot Care Pro περιποίηση ποδιών

PharmaSept Tol Velvet Intensive Foot Cream Κρέμα ποδιών με κερατολυτική δράση για άμεση απαλλαγή από σκληρύνσεις και σκασίματα.

foot intensive pharmasept περιποίηση ποδιών

Cettua Clean & Simple Exfoliating Foot Mask Μάσκα απολέπισης ποδιών που αφαιρεί την άγρια και σκληρή επιδερμίδα δίνοντας απαλότητα και αναζωογόνηση στα πόδια.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή