Πέντε casual πανωφόρια που μπορείτε να βάλετε από το πρωί έως το βράδυ

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος που ποτέ δεν ξέρουμε τι να βάλουμε και πάντα ψάχνουμε τα κατάλληλα νέα ρούχα για τη ντουλάπα μας που όμως θα φορέσουμε και τον χειμώνα, γιατί αν είναι να επενδύσουμε σε ένα κομμάτι, θέλουμε να το ευχαριστηθούμε αρκετό καιρό. Επειδή οι χειμώνες στην Ελλάδα είναι πολύ ήπιοι είναι εφικτό να έχουμε μια κοινή γκαρνταρόμπα για τις δύο εποχές του χρόνου που η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή απ’ότι έχουμε συνηθίσει στο εύκρατο κλίμα μας. Σε αυτή τη λογική το θέμα πανωφόρι είναι πάντα μείζονος σημασίας και προκαλεί πονοκέφαλο σε πολλές γυναίκες. Για να φύγετε από τη δυσμενή θέση του διλήμματος και της αβεβαιότητας, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς πέντε πανωφόρια που θα πάρετε σήμερα και θα μας ευχαριστείτε για πολύ καιρό. Αν δεν έχετε πατήσει ήδη το link στην προηγούμενη πρόταση, ήρθε η ώρα να το κάνετε τώρα.

Το biker jacket

1

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απαραίτητο για τη γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκες από ένα δερμάτινο biker jacket που δίνει χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση και μπορείτε να το βάλετε όποια ώρα της ημέρας και αν επιθυμείτε. Το κομμάτι της Lynne είναι φτιαγμένο από faux leather γιατί στηρίζουμε eco friendly ρούχα και βγαίνει σε τρία υπέροχα χρώματα (κόκκινο, γκρι, μαύρο). Αγοράστε το biker jacket εδώ.

Το πολυτελές puffer

2

Ένα μπουφάν πασπαρτού που κάνει εύκολη τη ζωή των γυναικών είναι σίγουρα ένα puffer jacket. Είναι ζεστό και άνετο, αλλά μόνο στις metallic αποχρώσεις του μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, ώστε να δίνει το απαραίτητο glam στα look σας. Η Lynne έχει το συγκεκριμένο κομμάτι σε metallic grey (που βλέπετε παραπάνω) και metallic blue. Όποιο και αν προτιμάτε μπορείτε να αγοράσετε το μπουφάν εδώ.

Το μακρύ σακάκι

3

Τίποτα δεν φωνάζει γυναίκας καριέρας με χαρούμενη προσωπική και κοινωνική ζωή, από ένα μακρύ σακάκι που είναι μια υπέροχη παραλλαγή στο κλασικό κομμάτι που αγαπούν πολλές γυναίκες. Η Lynne έχει στη φετινή συλλογή ένα κομμάτι που δένει σταυρωτά σαν wrap dress με ενσωματωμένη ζώνη που έχουμε αγαπήσει. Αποκτήσετε το μακρύ σακάκι εδώ.

Το γούνινο γιλέκο

4

Φυσικά μιλάμε για faux fur και όχι πραγματική γούνα γιατί στηρίζουμε τα brands με οικολογική συνείδηση όπως η Lynne. Ένα μακρύ γούνινο γιλέκο είναι το κομμάτι που χρειάζεστε για να κάνετε style up ακόμα και την πιο casual και απλή εμφάνιση. Αν σας αρέσει το παραπάνω, αποκτήστε το γιλέκο εδώ.

Η statement καμπαρντίνα

5

Ένα κλασικό κομμάτι που επιλέγουν οι γυναίκες άσχετα από την ηλικία τους είναι η καμπαρντίνα. Φέτος οι τάσεις τη θέλουν σε πιο μαλακό ύφασμα για να αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και τις καμπύλες και η Lynne έφτιαξε την τέλεια εκδοχή της που βγαίνει σε δύο statement χρώματα. Όποιο και αν σας ταιριάζει περισσότερο η νέα σας καμπαρντίνα σας περιμένει εδώ.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα