Όταν η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της

Όταν η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την απώλεια του πατέρα της

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα, ένα θέμα για τις εργαζόμενες μητέρες και την απουσία των γονιών από τη ζωή των παιδιών τους απασχόλησε την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια με αφορμή τα όσα έλεγαν οι συνεργάτες της μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο η ίδια βίωσε την απουσία του πατέρα της αφού εκείνος έφυγε από τη ζωή όταν η Ελένη ήταν μόλις 2,5 ετών.

«Έχω την εντύπωση ότι δεν μας λείπει κάτι που δεν είχαμε καταλάβει ότι το είχαμε και μας έλειψε. Είναι πιο σοβαρό το θέμα το δικό μου αλλά θα το βάλω για να καταλάβετε. Το ότι έχασα τον μπαμπά μου 2,5 χρονών, δεν κατάλαβα τι έχασα παρά μεγάλη. Όταν μου λέγανε μικρή «Σου λείπε ο μπαμπάς σου;», όχι αφού δεν τον είχα γνωρίσει, δεν είχα καταλάβει κάτι. Αν μεγαλώσεις βλέπεις τι σημαίνει το κενό του γονιού σου» ανέφερε η παρουσιάστρια τονίζοντας πως ναι μεν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό αυτό που συζητάνε αλλά και τα δυο αφορούν στην απουσία γονέων.

Στη συνέχεια μετά το βίντεο με την ψυχολόγο ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αναρωτήθηκε αν θεωρείται πιο σωστό μια μητέρα μετά τη γέννηση του παιδιού της να αποσύρεται από τη δουλειά της για κάποια χρόνια ή να επιστρέφει κανονικά σε αυτή. Το λόγο πήρε και πάλι η Ελένη Μενεγάκη η οποία μίλησε για τη σχέση με τη δική της μητέρα αλλά και το πώς βλέπει η ίδια τα πράγματα σαν εργαζόμενη μάνα.

«Εγώ πάντως την μαμά μου την απόλαυσα σαν παιδάκι, ήμουν συνέχεια μαζί της και εκείνη μαζί μου. Βέβαια δε ξέρω αν αυτό είναι απόλυτα σωστό ή όχι αλλά εγώ ήμουν και μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί μου έλειπε ο μπαμπάς μου. Τα παιδιά δε χορταίνουν μάνα, δεν τη χορταίνουν τη μαμά τους, όσο και να την έχουν θέλουν κι άλλο. Μιλάω για τα μικρά παιδιά, όταν μεγαλώνουν αρχίζουν κι αυτά να έχουν τη δική τους καθημερινότητα…. Η μαμά τους για το ξεκίνημα της ζωής τους είναι υπερβολικά σημαντικό θεωρώ, και το λέω εγώ που είμαι μια εργαζόμενη μητέρα και δεν έχω κάτσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου, πάντα καθόμουν ένα μήνα από τη μέρα που γεννούσα αλλά είναι σαν να μην έχω κάτσει ούτε μια μέρα γιατί δουλεύω τόσα χρόνια ασταμάτητα σε αντίθεση με τη μητέρα μου και το πώς ήταν μαζί μου…», κατέληξε.

Δείτε τι άλλο είπε η παρουσιάστρια στο video του Peoplegreece.com

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα