Όλα τα trends στα μαγιό για να είστε τόσο στιλάτη στην παραλία όσο η Μαίρη Συνατσάκη

Cool vibes, funky μοτίβα ή tropical prints; Μπικίνι ή ολόσωμο; Τι να βάλετε φέτος στην παραλία για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους; Αν θέλετε να επιλέξετε τα σχέδια στα μαγιό που θα κάνουν τα φετινά σας beach looks αξέχαστα, εμείς κάναμε μια βόλτα από το instagram και βρήκαμε τα πιο ωραία κομμάτια από το αγαπημένο μας ιταλικό brand Tezenis. Φυσικά η αγαπημένη μας Ελληνίδα fashionista Μαίρη Συνατσάκη προτιμά το brand αυτό για όλες τις εμφανίσεις της στην παραλία, οπότε έχουμε ακόμα ένα λόγο για να το διαλέξουμε και εμείς. Δείτε τα παρακάτω trends και βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα και στιλ. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος όποιο και αν διαλέξετε.

Κανένα κακό μάτι

Αν το evil eye είναι το αγαπημένο σας print γιατί σας πιάνει εύκολα το μάτι και πρέπει να τηλεφωνείτε συχνά στη μαμά σας για να ξεματιάσει, αυτό το ολόσωμο με το eye print είναι το μαγιό που χρειαζόσασταν και δεν το ξέρετε. Μάλλον για αυτό το φοράει και η Μαίρη με εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media.

Mellow yellow

Ένα κίτρινο one piece σαν και αυτό που φοράει το κορίτσι στην πισίνα είναι το τέλειο κομμάτι για να βάλετε ως μαγιό ή ως κορμάκι στις resort εμφανίσεις σας. Ένα statement χρώμα είναι σίγουρα σωστή επιλογή και το κίτρινο συγκεκριμένα ταιριάζει τέλεια με το μαύρισμά σας.

French navy

? Vacay dreaming with our @pixielott #tezenis #tezenisofficial #poolparty #tezeniswimwear

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Η Pixie Lott είναι μια μικρή ντίβα των μιούζικαλ στο Λονδίνο που μας συστήθηκε ως pop star μερικά χρόνια πριν. Το διάσημο κορίτσι μπορεί να είναι μια σύγχρονη star του τραγουδιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά το ρετρό στιλ και ένα ψηλόμεσο μπικίνι σε navy stripes είναι η τέλεια επιλογή για κομψές εμφανίσεις που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους. Μήπως να το τολμήσετε;

Summer floral

Επειδή δεν χορταίνουμε τα prints και τα φλοράλ ΔΕΝ μόνο για την Άνοιξη, σίγουρα αν είστε μια ρομαντική ή boho ψυχή αν προτιμάτε, το μαγιό αυτό είναι η ιδανική επιλογή. Όσο πιο πολύ μαυρίζετε με σύνεση κάτω από τον ήλιο, τόσο πιο ωραίο θα δείχνει στη σοκολατένια σας επιδερμίδα.

Go bananas

Ένα τροπικό μπικίνι δεν μπορεί να είναι ποτέ out of fashion σε μία καλοκαιρινή εμφάνιση και αυτά τα φύλλα μπανανιάς είναι η δική μας προσωπική εμμονή, καθώς η ταπετσαρία Martinique II που έχει εμπνεύσει το print είναι ένα από τις πιο iconic αισθητικές αναφορές. Το καλύτερο μπικίνι όλων των εποχών or what;

Στον τροπικό του Αιγαίου

Γνωρίζουμε ότι η παραπάνω πρόταση δεν ευσταθεί γεωγραφικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο Αιγαίο (και στο Ιώνιο ή σε όποιο άλλο πέλαγος και θάλασσα βουτήξετε φέτος) δεν χρειάζεται μια τροπική νότα στο look σας. Το ολόσωμο αυτό μαγιό είναι σίγουρα το κομμάτι που θα φοράτε “πλύνε βάλε” όλες τις μέρες των διακοπών.

Classic black

Ένα μαύρο μπικίνι είναι σίγουρα το πιο κλασικό κομμάτι που δεν εμπίπτει στην κατηγορία των trends και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Φέτος το twist του ψηλόμεσου το κάνει ακόμα πιο σέξι, γιατί δεν ισχύει καθόλου η αντίληψη ότι όσο πιο μικροσκοπικό είναι το μαγιό, τόσο πιο θελκτική κάνει μια γυναίκα στους άντρες.

Always back to black

Και αν σας αρέσει το μαύρο, αλλά δεν είστε τύπος μπικίνι, τότε πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε ένα μαύρο ολόσωμο που μπορείτε να φοράτε από την παραλία μέχρι τις εμφανίσεις σας στα bars και τα clubs του νησιού.

Velvet beach

@mafaldacastro in our Velvet collection? #tezenis #tezeniswimwear #swimwear

A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Αν θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή των trends και της καινοτομίας στη μόδας, σίγουρα πρέπει αν δοκιμάσετε αυτό το μπικίνι. Καταλαβαίνουμε ότι το βελούδο δεν είναι η πρώτη σκέψη που σας έρχεται όταν μιλάμε για υφάσματα σε beachwear, αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει ότι είναι ιδανικό για εμφανίσεις παραλίας που κόβουν την ανάσα.

Βολάν under the sun

  Let’s go somewhere ⛱ @ineescosta #tezenis #tezeniswimwear #onepiece #tezenisofficial   A post shared by TEZENiS (@tezenisofficial) on

Αν είστε μια γυναίκα που δεν άφησε ποτέ το κορίτσι πίσω της ή η καρδιά σας ανήκει στα 80s και στη Νότια Γαλλία, τα βολάν είναι οι σύμμαχοί σας στις εμφανίσεις παραλίας και η Tezenis το γνωρίζει, σας ακούει και σας χαρίζει αυτό το υπέροχο μαγιό. Φορέστε το δώρο σας.

Info: Μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα παραπάνω μαγιό στις μπουτίκ της Tezenis.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα