Oh No! Τα λάθη στο μακιγιάζ των ελληνίδων celebrities που πρέπει να αποφύγετε

Νομίζατε πως, επειδή οι celebrities –εγχώριες και μη- έχουν τις περισσότερες φορές επαγγελματίες να κάνουν το μακιγιάζ τους, έχουν μάθει όλα τα μυστικά και βάφονται αψεγάδιαστα; Ε λοιπόν όχι και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις παρακάτω πέντε διάσημες ελληνίδες που έχουν κάνει λάθη στο μακιγιάζ τους. Δείτε τα και φροντίστε εσείς να τα αποφύγετε!

Φαίη Σκορδά

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Ποτέ δεν θα καταλάβουμε γιατί οι ελληνίδες – celebrities και μη- επιμένουν να χρησιμοποιούν πολύ σκούρα μολύβια για το περίγραμμα των χειλιών τους. Δεν είμαστε στα 90s που ήταν cool, είμαστε τα 10s που η φυσικότητα είναι η καλύτερη επιλογή.  BTW, η σειρά Thè des vignes της Caudalie είναι από τις αγαπημένες μας φέτος το καλοκαίρι – μυρίζει υπέροχα!  

Κατερίνα Καινούργιου

Δυστυχώς, η Κατερίνα είναι από τις celebrities που πιστεύουν πως όσο πιο έντονο είναι το μακιγιάζ τους, τόσο το καλύτερο. Το lip liner της συνήθως βγαίνει πολύ εκτός της γραμμής των χειλιών της και οι ψεύτικες βλεφαρίδες στα μάτια της είναι μόνιμες. Αυτό που όμως μας «χτυπάει» περισσότερο είναι τα πάρα πολύ έντονα σχεδιασμένα, σχεδόν γεωμετρικά, φρύδια, που δεν θυμίζουν φυσικά. Ναι στα γεμάτα φρύδια, όχι στα ψεύτικα φρύδια.

 Ευαγγελία Αραβανή

Αν και όλο το μακιγιάζ της πανέμορφης Ευαγγελίας είναι υπέροχο, δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε πόσο πιο όμορφο θα ήταν αν οι βλεφαρίδες της δεν ήταν τόσο εμφανώς ψεύτικες.

Μαίρη Συνατσάκη και Δούκισσα Νομικού

A post shared by Mary Sinatsaki (@mairiboo) on

 


Το λάθος που έχουν κάνει η Mairiboo και η dutchess σε αυτές τις φωτογραφίες κάνουν και πολλές, ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες που δεν είναι στο χώρο της σόουμπιζ. Ποιο είναι αυτό; Το κραγιόν –ή μολύβι- που δεν κάνει καμπύλη στο σημείο της «καρδούλας» των χειλιών, αλλά έχει τοποθετηθεί ίσια. Το κραγιόν θα πρέπει να ακολουθεί τη φυσική γραμμή τους και όχι σε μία «ευθεία γραμμή». Δείχνει απλά περίεργο, δεν μεγαλώνει τα χείλη!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα