Μακιγιάζ

Oh no! Ένα trend των 00s που δεν θέλαμε να ξαναδούμε ποτέ επιστρέφει

Εσείς θα το υιοθετήσετε;

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

lip glossΤα μισητά trends του παρελθόντος είναι πολλά. Σκεφτείτε για παράδειγμα τα υπερβολικά βγαλμένα φρύδια ή το concealer στα χείλη αντί για κραγιόν, μεταξύ άλλων. Κανένα από αυτά δεν θα θέλαμε να ξαναδούμε ποτέ, αλλά να που ένα μας την «έσκασε» και αποφάσισε να επιστρέψει.

Δυστυχώς, αναφερόμαστε στα lip gloss με στρασάκια, που όλες φοράγαμε στα τέλη των 90s και τις αρχές των 00s. Ο λόγος που η τάση αυτή έμεινε στο παρελθόν είναι απλός και έχει να κάνει περισσότερο με πρακτικές αιτίες, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να φυσήξει ένα μικρό αεράκι και να μην βρεθούν κολλημένα πάνω στα χείλη τα μαλλιά μας. Ή και επειδή  δεν μπορούσαμε να φιλήσουμε κανέναν χωρίς να αφήσουμε στα μάγουλά του μία στρώση από τα κολλώδη gloss.marissa

Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε, αλλά δεν έχουμε καμία συμπάθεια στα lip gloss, αν και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως κολακεύουν τις κοπέλες με πολύ λεπτά χείλη, αφού οι λάμψεις τα κάνουν να δείχνουν πιο γεμάτα. Τελευταία πάντως τα βλέπουμε σε πολλές celebrities, ενώ η αγορά έχει γεμίσει και με νέα προϊόντα, ειδικά εν όψει Χριστουγέννων που το glitter έχει την τιμητική του.

Εσάς ποια είναι η άποψή σας; Σας αρέσουν τα gloss ή δεν τα μπορείτε καθόλου, όπως εμείς;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή